• Florin Roman: M-au blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituțional.
  • Florin Roman: Solicit demisia președintei Senatului pentru că a încurajat actele de huliganism! Și pentru că a comis un nou abuz constituțional!
  • Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că nu se aştepta ca vicepreşedintele Camerei Deputaţilor să preia conducerea şedinţei plenului reunit.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, a anunțat, joi, pe Facebook, că va depune plângere penală „pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR”.

El a vrut să conducă ședința de plen în care s-a citit moțiunea de cenzură, deși acest rol îi aparținea Ancăi Dragu, președintele Senatului.

El a pus stăpânire pe microfon, dar gestul lui nu a scăpat netaxat. Mai mulți parlamentario AUR și USR l-au forțat să plece din ședință.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR, care în timpul ședinței plenului reunit, m-au blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituțional”, a scris Florin Roman.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, susține că, potrivit regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ, de președinții Camerei Deputaților sau al Senatului, iar de azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial, „mi-au fost încredințare atribuțiile președintelui Camerei Deputaților”.

Ultimele două ședințe de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședința! Solicit demisia președintei Senatului pentru că a încurajat actele de huliganism! Și pentru că a comis un nou abuz constituțional! Nouă alianța toxică USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Românii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili”, a subliniat Roman.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că nu se aştepta ca vicepreşedintele Camerei Deputaţilor să preia conducerea şedinţei plenului reunit.

Preşedintele trebuie să conducă şedinţa. Eu eram preşedintele. Domnul Roman este vicepreşedinte. Chiar nu m-am aşteptat la o asemenea preluare a puterii. Este ceva de neimaginat să se întâmple în Parlament. Efectiv se ţinea de microfon”, spune Anca Dragu, despre scandalul dinaintea citirii moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu.