• Oficialii administraţiei Biden au promis că vor slăbi sistematic Rusia, astfel încât să nu poată ataca din nou un alt vecin, impunând o serie de sancţiuni Moscovei.
  • Aproximativ 1.000 de membri ai Forțelor de Rachete Strategice (RVSN) participă la „acțiuni intensive de manevră”.
  • Peste 100 de echipamente, inclusiv lansatoare de rachete balistice intercontinentale Yars sunt folosite, potrivit raportului.

Forțele nucleare ale Rusiei desfășoară, miercuri, exerciții în provincia Ivanovo, a relatat agenția de presă Interfax, citând Ministerul rus al Apărării, anunță Baha.

Aproximativ 1.000 de membri ai Forțelor de Rachete Strategice (RVSN) participă la „acțiuni intensive de manevră” folosind peste 100 de echipamente, inclusiv lansatoare de rachete balistice intercontinentale Yars, potrivit raportului.

Vestea vine în contextul în care președintele american Joe Biden a declarat că administrația sa intenționează să trimită un sistem avansat de rachete în Ucraina.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Oficialii administraţiei Biden au promis că vor slăbi sistematic Rusia, astfel încât să nu poată ataca din nou un alt vecin, impunând o serie de sancţiuni Moscovei şi învestind în armata Ucrainei miliarde de dolari. Cu toate acestea, obiectivul de a evacua forţele ruse din Ucraina pare mai îndepărtat, chiar şi după ce armata preşedintelui Volodimir Zelenski a forţat Moscova să-şi reducă ambiţiile iniţiale de a captura Kievul şi de a înlocui rapid guvernul.