FOTO. Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a publicat, de Ziua Copilului, o fotografie din 2005, când făcea bani împletind baloane

Iulian Bulai, deputat USR PLUS. Iulian Bulai, deputat USR PLUS. Foto: arhivă Facebook/Iulian Bulai
  • Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a publicat, de Ziua Copilului, o fotografie din 2005, când făcea bani împletind baloane ca să-și cumpere cărți și să călătorească prin Europa.
  • Bulai: Eram adolescent și făceam bani împletind baloane.
  • În fotografia publicată pe Facebook, Bulai poartă o coroană împletită din baloane.

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a publicat, de Ziua Copilului, o fotografie din 2005, când făcea bani împletind baloane ca să-și cumpere cărți și să călătorească prin Europa.

„La mulți ani tuturor copiilor! Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență! Aveam tot ochelari rotunzi ”, este mesajul lui Iulian Bulai.

În fotografia publicată pe Facebook, Bulai poartă o coroană împletită din baloane.

Ziua internaţională pentru protejarea copilului este marcată în 50 de ţări din lume pe 1 iunie. Prima aniversare a fost în 1950, fiind hotărâtă în luna noiembrie a anului anterior, de Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor, la Moscova.