O fotografie cu ea, singură la slujba de înmormântare a Prințului Philip, a emoționat o lume întreagă.

Regina, singură în capelă și cu un gol imens provocat de această pierdere. Așa a luat naștere solidaritatea noastră, a tuturor. Iar în mediul online au curs zeci de mesaje emoționante.

Pe internet a circulat și încă circulă această imagine cu majestatea sa Regina Elisabeta a II-a stând singură în capela Saint George. Aceasta a fost nevoită să-și plângă singură pierderea suferită, evident, din cauza restricțiilor Covid. A fost un moment care ne-a unit pe toți și ne-a trecut pentru câteva momente prin suferința reginei.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Poza a fost redistribuită masiv pe toate rețele de socializare, fie că vorbim de Twitter sau Facebook.

„Orice om de pe pământ are o inimă, iar atunci când pierdem pe cineva drag, o parte din inima se rupe. Mă rog ca Regina și familia ei să fie binecuvântați de dragostea tandră a lui Dumnezeu”. „Este foarte trist să o vedem pe Regina noastră singură”, au scris două persoane pe pagina BBC.

Totodată, membrii familiei regale britanice au oferit ieri un exemplu în ceea ce privește respectarea regulilor impuse de pandemie.

Sicriul celui mai longeviv prinț consort din istoria națiunii, a fost coborât în Royal Vault, cripta capelei Saint George. Sicriul va rămâne acolo până când și Regina va trece la cele veșnice. Apoi trupurile celor doi soți se vor odihni în capela Memorial a regelui George al VI-lea tatăl Reginei Elisabeta a II-a.