• Joe Biden a fost văzut din nou folosind o foaie pregătită de personalul său, care includea instrucțiuni specifice pentru el, spunându-i-se, printre altele, unde să se așeze, când să comenteze și când să plece.
  • Comandantul-șef, în vârstă de 79 de ani, a participat marți la G20 de la Bali.
  • Aceasta nu este prima dată când Biden a fost surprins folosind indicații scenice în timpul unor angajamente publice.

Președintele Joe Biden a fost văzut din nou folosind o foaie de parcurs” detaliată pregătită de staff-ul sau pentru o întâlnire – de data aceasta la summitul G20 de la Bali – care îi indica unde să stea, când să facă declarații și când să pozeze pentru fotografii.

Comandantul-șef, în vârstă de 79 de ani, a participat marți la un eveniment privind Parteneriatul pentru infrastructură și investiții globale, când fotografii l-au surprins răsfoind pagini de notițe, scrie presa din străinătate.

Documentul îi spune președintelui Biden instrucțiuni pas cu pas despre ce trebuie să facă în timpul întâlnirii și se referea la președinte ca fiind TU” scris cu litere roșii și îngroșate.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

TU, președintele [indonezian] Widodo și premierul [japonez] Kishida veți face o fotografie chiar înainte de începerea evenimentului” , scria într-un punct.

Instrucțiuni suplimentare spuneau TU vei sta în centru” și TU vei rosti un discurs de deschidere (5 minute)”. Notele îi aminteau, de asemenea, lui Biden: TU vei închide evenimentul alături de co-prezentatorii TĂI”

În partea de sus și în partea de jos a foii, autorul necunoscut al biletului a tipărit un memento cu litere îngroșate care îi amintea lui Biden să întoarcă pagina pentru declarația sa de deschidere.

Aceasta nu este prima dată când Biden a fost surprins folosind indicații scenice în timpul unor angajamente publice.

La începutul lunii martie, Biden a fost văzut cu o foaie care conținea puncte de discuție legate de comentariile sale despre președintele rus Vladimir Putin.

De asemenea, a fost văzut ținând o foiță în timpul primei sale conferințe de presă ca președinte anul trecut, care includea fotografii ale jurnaliştilor prezenți acolo.

Fotografiile de la întâlnire au fost împărtășite pe scară largă de republicani și conservatori pe rețelele de socializare, care au pus deseori sub semnul întrebării starea mintală a lui Biden, potrivit The Independent.

Biden, care împlinește 80 de ani duminică, a declarat în timpul unui interviu recent că este ,,total legitim” ca alegătorii să se întrebe dacă cineva de vârsta lui poate îndeplini un potențial al doilea mandat la Casa Albă – dar a îndemnat oamenii să judece singuri dacă este apt fizic și mental pentru funcție.

,,Cred că cel mai bun mod de a judeca este să mă urmăriți” , a spus el. ,,Oare încetinesc? Merg în același ritm?” , a spus Biden.