• Au fost emise avertizări de cod galben de ninsori pentru părți din nordul Angliei și nordul Țării Galilor.
  • Treisprezece avertizări de inundații sunt în vigoare, în timp ce Marea Britanie este lovită de zăpadă și temperaturi apropiate de îngheț.
  • Zonele Bristol, Hull și Scarborough se numără printre locurile în care avertizările sunt active.

Met Office a emis noi avertizări meteorologice pentru joi în Marea Britanie, fiind prognozate ninsori și ploi pe arii extinse în mari părți ale țării. Toate școlile din Flintshire au fost închise, în timp ce localnicii se pregătesc pentru o explozie de vreme rece, în timp ce navetiștii au fost avertizați de condițiile de conducere riscante, deoarece temperaturile scad vertiginos, scrie The Independent.

Au fost emise avertizări de cod galben de ninsori pentru părți din nordul Angliei și nordul Țării Galilor, în timp ce un amestec de avertizări galbene de ploi și ninsori va fi în vigoare în cele patru națiuni. Până la 25 cm de zăpadă sunt prognozați pe terenurile înalte din Peak District și din sudul Pennines, cu o avertizare în vigoare de la prânz până joi la ora 18:00.

O avertizare separată pentru zăpadă și gheață va fi în vigoare între orele 8:00 și 15:00 în nordul Țării Galilor și în Shropshire, fiind așteptați 10-15 cm de zăpadă pe scară largă în ambele zone.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Treisprezece avertizări de inundații sunt în vigoare, în timp ce Marea Britanie este lovită de zăpadă și temperaturi apropiate de îngheț. Zonele Bristol, Hull și Scarborough se numără printre locurile în care avertizările sunt active.

Avertizările înseamnă că se așteaptă inundații”. De asemenea, în Anglia sunt în vigoare aproximativ 176 de alerte de inundații mai puțin grave. Peste 100 de școli au fost nevoite să se închidă din cauza zăpezii și a poleiului care au lovit mari părți din Marea Britanie, iar navetiștii se confruntă cu întârzieri și închideri de drumuri.

Au fost emise avertizări meteorologice de tip Amber pentru zăpadă pentru anumite părți din nordul Angliei și nordul Țării Galilor, în timp ce un amestec de avertizări galbene de ploaie și zăpadă va fi în vigoare în cele patru națiuni.

Citește și