• Ducele nu a fost însoțit de soția sa Meghan Markle.
  • Al cincilea în linia de succesiune la tron nu a mai fost în țară din februarie.
  • Harry urmează să țină un discurs miercuri (8 mai) pentru a marca aniversarea jocurilor pe care le-a fondat în 2014.

Ducele de Sussex a sosit înapoi în Marea Britanie pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus.

Ducele, în vârstă de 39 de ani, nu a fost însoțit de soția sa Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, sau de copiii lor, Archie și Lilibet. De asemenea, se înțelege că niciun membru al familiei apropiate a lui Harry nu va participa la ceremonie.

Al cincilea în linia de succesiune la tron nu a mai fost în țară din februarie, când s-a întâlnit cu regele pentru o vizită în zbor, după diagnosticul de cancer al monarhului.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Harry urmează să țină un discurs miercuri (8 mai) pentru a marca aniversarea jocurilor pe care le-a fondat în 2014, în cadrul unei ceremonii de mulțumire în Catedrala St Paul.

Sosirea sa a fost anunțată de editorul regal Chris Ship pe Twitter (X), care a dezvăluit că Harry va participa, de asemenea, la unele evenimente legate de Invictus astăzi.

Un purtător de cuvânt al ducelui a declarat: „Nu, nu, nu: „Din păcate, nu va fi posibil din cauza programului plin al Majestății Sale. Ducele, bineînțeles, este înțelegător cu agenda de angajamente a tatălui său și cu diverse alte priorități și speră să îl vadă în curând”.

Citește și