• Mai multe drone și rachete au lovit ținte în orașele Dnipro și Harkov din estul țării, inclusiv un depozit de petrol.
  • Rusia și-a intensificat atacurile asupra Ucrainei în ultimele săptămâni.
  • Teroriștii ruși își confirmă încă o dată statutul de luptători împotriva a tot ceea ce este uman și onest”, a spus președintele ucrainean.

Cel puțin o persoană a murit și alte 15 au fost rănite în urma unui atac cu rachete asupra unui spital din Dnipro, în estul Ucrainei, scrie BBC. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a confirmat atacul și a declarat că autoritățile lucrează pentru a salva alte persoane din spital.

El a precizat că toate autoritățile necesare sunt implicate în misiunea de curățare. Anterior, guvernatorul regional, Serhiy Lysak, a declarat că orașul a fost atacat cu rachete și drone. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a postat un videoclip al clădirii avariate, care arată pompierii la fața locului și fumul care iese din clădire.

ATENȚIE. Imagini cu puternic impact emoțional

Teroriștii ruși își confirmă încă o dată statutul de luptători împotriva a tot ceea ce este uman și onest”, a spus el. Autoritățile ucrainene au declarat că au doborât 17 rachete și 31 de drone lansate din Rusia în cursul nopții.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Mai multe drone și rachete au lovit ținte în orașele ucrainene Dnipro și Harkov din estul țării, inclusiv un depozit de petrol. În ultima perioadă, Rusia și-a intensificat atacurile asupra Ucrainei în ultimele săptămâni, vizând instalațiile de infrastructură ale acesteia înainte de o contraofensivă ucraineană așteptată.

Citește și: