• Un purtător de cuvânt al vedetei, în vârstă de 31 de ani, a declarat pe Instagram că medicii au recomandat un repaus vocal complet”.
  • Sam Smith a precizat că sunt disponibile rambursări.
  • Recent, el a renunțat la un concert în Glasgow, din motive de sănătate.

Sam Smith a anulat următoarele concerte din Birmingham și Glasgow la sfatul medicilor, după ce a fost nevoit să întrerupă concertul de miercuri de la Manchester după doar patru melodii din cauza unei leziuni la nivelul corzilor vocale”, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al vedetei, în vârstă de 31 de ani, a declarat pe Instagram că medicii au recomandat un repaus vocal complet”. Dacă va continua să cânte, își va face daune permanente la voce”, au explicat aceștia. Dacă se va odihni, va putea cânta din nou”. Sam Smith a precizat că sunt disponibile rambursări. Recent, el a renunțat la un concert în Glasgow, din motive de sănătate, și l-au reprogramat pentru joi, 25 mai, în timp ce data din Birmingham a fost, de asemenea, reprogramată pentru sâmbăta următoare.

Posesorii de bilete își vor putea primi banii înapoi pentru toate cele trei concerte anulate acum la punctul de cumpărare. Cântăreața, care folosește pronumele them/they, a fost nevoită să întrerupă concertul de miercuri de la AO Arena din Manchester, după ce începuse promițător cu o interpretare a hitului Unholy, la doar câteva ore după ce a provocat o surpriză” a show-ului pe rețelele de socializare.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dar fanii au rămas curând dezorientați când sala s-a întunecat, concertul s-a oprit și vedeta a părăsit scena. Mulțimea a fost apoi informată că Smith se confruntă cu probleme vocale”.

Smith, care și-a cerut scuze anterior, a explicat pe Instagram că a contractat un virus în urmă cu câteva săptămâni, înainte de etapa europeană a turneului lor, dar că a început să se simtă din nou rău abia la începutul spectacolului de miercuri.

Astăzi, la proba de sunet, m-am simțit bine și am fost atât de entuziasmată să ofer Manchesterului un spectacol extraordinar în această seară, cu o surpriză specială la final”, au scris ei. În timpul celui de-al treilea cântec, am observat ceva în neregulă cu vocea mea. M-am rugat să fie doar vocea mea care se trezește pentru spectacol, dar în al patrulea cântec am simțit că ceva era cu adevărat în neregulă.”

Citește și: