• Un delegat ucrainean l-a lovit cu pumnul în față pe un delegat rus în timpul unei reuniuni a națiunilor de la Marea Neagră din capitala Turciei, Ankara.
  • Incidentul a avut loc pe un hol al clădirii Parlamentului turc, unde avea loc adunarea Organizației pentru Cooperare Economică la Marea Neagră.
  • Anterior, delegații ucraineni au protestat și s-au încăierat cu ofițerii de securitate care încercau să îi îndepărteze în timp ce delegatul șef al Rusiei vorbea.

Probleme în paradisul lui Putin! Până și oamenii lui îi întorc spatele. Șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, și-a pierdut răbdarea – i-a înjurat pe șeful armatei ruse și pe ministrul apărării pentru că l-au lăsat cu mâinile goale pe front.

„Îmi mor mercenarii aici. Fie ne dați muniție – fie plecăm!” , avertizează Prigojin care le-a dat rușilor un deadline – Ziua Victoriei.

În Turcia, la reuniunea de Cooperare Economică la Marea Neagră – a lipsit chiar…cooperarea. S-a lăsat cu pumni și strigăte între delegația rusă și cea ucraineană. Membrii grupului ucrainean au început să scandeze sloganuri în timp ce vorbea șefa delegației Ruse.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

După prima bătaie din timpul ședinței, a urmat a doua – pe hol.

Olesandr Marikovski a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care îl lovește pe delegatul rus și recuperează steagul albastru și galben.

,,Ia-ţi labele de pe steagul nostru, ia-ţi labele de pe Ucraina, gunoi rus!” . Martori şi agenţi de securitate au intervenit pentru a-i despărți pe bărbați, scrie NBC News.

Lavrov, ministrul de externe al Rusiei, are supărările lui – îi numește pe ucraineni „teroriști” și spune că atacul cu drone de la Kremlin – va fi răzbunat.

Citește și

FOTO. Un „penis imens” a fost trasat pe terenul care va găzdui o petrecere în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea

Avertismentul făcut de Tim Cook: Inteligența artificială este „uriașă”, dar trebuie să fim „atenți” în privința ei

TikTok, în centrul unui nou scandal de spionaj: O jurnalistă a fost urmărită de pe contul TikTok al pisicii sale