Fratele Prințesei Diana a rupt tăcerea după lansarea seriei documentarului Netflix al familiei Sussexes

fratele printesei Diana

fratele printesei Diana

Fratele prințesei Diana a rupt tăcerea după lansarea celui de-al doilea volum documentar exclusiv Netflix al prințului Harry și al lui Meghan Markle. Charles Spencer, fratele regretatei Prințese de Wales, a vorbit în urma speculațiilor cu privire la ceea ce ar fi făcut el în legatură cu documentarul soților Sussex.

Pe pagina de Instagram a lui Spencer a apărut o imagine destul de enigmatică a lui Carol I, cu o descriere lungă a unui banchet pe care fostul rege l-a găzduit în anii 1600, relatează Daily Star. Unii utilizatori care au comentat la postarea de pe Instagram au remarcat că a fost un portret destul de „potrivit” pentru ca regele să „reflecteze”. Pe Instagram, Spencer a scris: „Portretul lui Carol I, agățat în Galeria de tablouri de la @althorphouse – regele a vizitat casa în anii 1630, ca oaspete de onoare – la un banchet înregistrat ca fiind un festin cu heroni, păuni și chiar cu umilul cartof (care era relativ nou în Anglia la acea vreme).”

Vizita sa la cel de la Althorp Picture Gallery vine la doar o zi după lansarea celui de-al doilea episod al documentarului familiei Sussexes de la Netflix.

Cei doi au făcut o serie de acuzații la adresa unor persoane precum prințul William și regele Charles. Documentarul lor nu pare să fi primit nici un comentariu direct din partea lui Charles Spencer, în afară de o postare critică a lui Charles I. Descrierea sa de pe Instagram a continuat: „De asemenea, i s-a permis să viziteze Althorp, proprietatea Spencer de mai multe ori în 1647, când a fost ținut prizonier la palatul său din Holdenby – după ce a pierdut primul Război Civil Englez. Printre hobby-urile regelui se numărau citirea Bibliei, șahul și bowlingul pe gazon, iar Althorp avea un teren de bowling excelent. Charles a fost executat la Londra, în ianuarie 1649.”

Un utilizator care a răspuns la această postare a spus: „Un portret foarte potrivit și un rege la care să reflectăm astăzi.” Diana, sora lui Charles Spencer, apare de mai multe ori în documentarul soților Sussex, inclusiv în imagini din controversatul interviu din Panorama, despre care se spune că l-a „înfuriat” pe prințul William.

Exit mobile version