• Ea spune că, la 10 ani de la tragedia în care Ionuţ, un copil de 4 ani, a murit sfâşiat de câini, în Bucureşti se petrece o nouă dramă.
  • „O viaţă pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala! Îmi pare extrem de rău, nu am cuvinte să-mi exprim regretul şi compasiunea faţă de familia îndoliată”, a scris sâmbătă pe Facebook Gabriela Firea.
  • Fostul primar general al Capitalei dă vina pe admnistraţia oraşului.

Ministrul Familiei Gabriela Firea susţine, după ce o femeie a fost muşcată de câini în Sectorul 6, că actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă şi în unele zone ale oraşului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureştenii.

„O viaţă pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala! Îmi pare extrem de rău, nu am cuvinte să-mi exprim regretul şi compasiunea faţă de familia îndoliată. Condoleanţe sincere şi putere în acest moment extrem de greu”, a scris sâmbătă pe Facebook Gabriela Firea.

Ea spune că, la 10 ani de la tragedia în care Ionuţ, un copil de 4 ani, a murit sfâşiat de câini, în Bucureşti se petrece o nouă dramă: „Cu puţin timp în urmă, o femeie a fost găsită fără viaţă, în zona lacului Morii, muşcată de o haită de câini. Este de neconceput ca în Capitala ţării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte! Cu atât mai dramatic este că anul trecut victima ajunsese la spital tot din cauza muşcăturilor şi avertizase atunci autorităţile că, în zona în care alerga, Lacul Morii, sunt haite de câini periculoşi”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Fostul primar general al Capitalei dă vina pe admnistraţia oraşului.

„Dar de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană, după 10 ani în care nu am avut incidente de o asemenea gravitate? Răspunsul este unul simplu: actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă şi în unele zone ale oraşului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureştenii. Pe surse, circulă informaţia că printr-o decizie a actualei conduceri a Primăriei Capitalei hingherii care răspund la sesizări şi ridică animalele de pe străzi nu le mai duc în adăposturi, ci le dau drumul din nou pe străzi. Sper să fie doar o informaţie falsă, dar ar trebuit făcute verificări. Este de notorietate, însă, faptul că primarul general şi actualul city-manager se ocupă personal de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor”, a adăugat Gabriela Firea.

O femeie care alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei a murit sâmbătă dimineaţa. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că aceasta ar fi fost muşcată de câini.