• Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, l-a criticat marți dimineață pe edilul Nicușor Dan.
  • Senatorul PSD a acuzat, totodată, PNL și USR PLUS de minciună.

„Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/PLUS! 6 luni a durat mirajul “dreptei unite”! Exact cu asta au manipulat bucureștenii: că sunt la guvernare și vor ajuta cu bani și proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureștiul! Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte și miere! După jumătate de an, bucureștenii primesc fiere și de la primar, și de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute și abandonate! Ar trebui să le fie rușine pentru toate minciunile spuse în campanie!”, a scris fostul primar, pe pagina de Facebook.

Reacția prim-vicepreședintelui PSD a venit după ce bugetul Capitalei a fost respins săptămâna trecută. Nicușor Dan a spus atunci că așteaptă de la consilierii generali ai USR PLUS propria variantă de buget.

Astăzi, consilierii USR au anunțat că nu renunţă la solicitările pe care le-au avut atunci când nu au votat bugetul Capitalei. Aceștia spun că negociază orice, dar nu principii. „Tot creştem cheltuielile, dar pentru că ştim că nu avem loc de ele în buget, minţim oficial pe toată lumea crescând veniturile din pix”, spune consilierii generali ai USR.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN