• George Simion: Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt
  • George Simion: Pentru ei există dictatură
  • George Simion: Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie

Copreședintele AUR, George Simion, a spus, în emisiunea „Marius Tucă Show”, după ce Raed Arafat a anunțat noile restricții, că „trăim într-o dictatură”.

„Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie.

Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? E un teatru grotesc.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Iohannis nu are curajul să decreteze stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta.

Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză”, a spus copreședintele AUR.

Magazinele se închid la ora 18.00 și intră în vigoare restricții de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie toată săptămâna, iar acolo unde incidența este de peste 4 la mie, restricțiile sunt doar pentru weekend, a anunțat, joi seara, Raed Arafat.

„În primul rând, referitor la intervalul orar în care este permisă circulația. Acolo unde incidența va fi peste 4 la mie în ultimele 14 zile urmează ca în timpul weekendului și anume în timpul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică circulația să fie permisă doar până la ora 20:00 și nu până la 22:00, cum este acum, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă numai până la ora 18:00. Revenirea asupra acestei măsuri pe timpul weekendului se face când incidența scade sub 3,5 la mie”, a spus Arafat.

Șeful DSU a mai spus că o a doua măsură vizează zonele unde incidența depășește 7,5 la mie. Aici, circulația va fi permisă până la ora 20:00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici pot desfășura activitate până la ora 18:00 pe toată durata săptămânii. Se va reveni asupra acestei măsuri dacă incidența scade sub 7 la mie.