• George Simion: Aceste negocieri nu au avut loc niciodată, nici discuţii între PSD şi AUR legate de moţiunea de cenzură
  • George Simion: Poziţia noastră faţă de arcul guvernamental este bine cunoscută, AUR este în opoziţie faţă de această struţo-cămilă care ne conduce
  • George Simion: Aşteptăm toate partidele interesate să poarte discuţii cu noi, ele vor fi publice, transparente

Copreşedintele AUR George Simion a spune că partidul pe care îl conduce nu a purtat negocieri cu PSD referitoare la o viitoare moţiune de cenzură. Afirmația a fost făcută în contextul în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că cele două formațiune au discutat despre acest subiect.

Aseară, la postul naţional de televiziune, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că a purtat negocieri şi discuţii cu AUR legate de o viitoare moţiune de cenzură.

Aceste negocieri nu au avut loc niciodată, nici discuţii între PSD şi AUR legate de moţiunea de cenzură. În primul rând, suntem foarte deranjaţi că se fac afirmaţii în spaţiu public care nu sunt adevărate. Nu este normal ca domnul Marcel Ciolacu să spună că PSD şi AUR negociază cu privire la această moţiune de cenzură, când aceste negocieri nu au loc.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Poziţia noastră faţă de arcul guvernamental este bine cunoscută, AUR este în opoziţie faţă de această struţo-cămilă care ne conduce şi AUR doreşte plecarea cât mai rapidă a acestui Guvern prin toate mijloacele democratice”, a spus Simion, la o conferinţă de presă, conform Digi24.

El a adăugat că AUR aşteaptă toate partidele interesate la discuţii, care vor fi publice.

Aşteptăm toate partidele interesate să poarte discuţii cu noi, ele vor fi publice, transparente, dar să nu încerce cineva să ne pună în atelajul PSD, pentru că nu suntem căţeii nimănui şi nu pentru asta ne-au trimis românii în Parlament. Da, Guvernul Cîţu trebuie să plece„, a spus Simion.