• Angela Merkel şi guvernul ei doresc să facă presiuni asupra celor nevaccinaţi.
  • Guvernul ia în considerare să impună restricţii persoanelor nevaccinate de la mijlocul lunii septembrie.
  • Mersul la un restaurant, hotel sau chiar la coafor ar putea fi posibil numai pentru persoanele care sunt vaccinate complet.

În Germania, unde 52% din populaţie este vaccinată, respectiv 40 de milioane de oameni, vaccinarea împotriva Covid-19 pare să încetinească. Prin urmare, guvernul ia în considerare în mod serios să impună restricţii persoanelor nevaccinate de la mijlocul lunii septembrie.

Potrivit ziarului Bild, mersul la un restaurant, hotel sau chiar la coafor ar putea fi posibil numai pentru persoanele care sunt vaccinate complet.

Guvernul german doreşte ca persoanele nevaccinate „să nu aibă voie să intre nicăieri“.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI

CITEȘTE ȘI Ce restricții le-ar putea fi impuse persoanelor nevaccinate. Avertismentul unui oficial german

Angela Merkel şi guvernul ei doresc să facă presiuni asupra celor nevaccinaţi, în timp ce situaţia se deteriorează în multe ţări europene. În plus faţă de interzicerea accesului în anumite locuri pentru cei nevaccinaţi, testele ar trebui să fie cu plată începând din această toamnă, potrivit ziarului Frankfurter Allgemeine Zeitung. De asemenea, „pot fi necesare restricţii suplimentare“.

Duminică, 25 iulie, Helge Braun, şeful de cabinet al cancelarului, dăduse deja tonul, declarând în „Bild am Sonntag” că „persoanele vaccinate vor avea cu siguranţă mai multă libertate decât persoanele nevaccinate“.