• Tânărul muzician a postat un videoclip în care şi-a anunţat decizia „Nu sunt pregătit să ucid pentru nici un ideal”, convins fiind că, mai devreme sau mai târziu, va fi chemat la arme.
  • Mobilizarea lui Putin produce disperare în Rusia, unde cei care nu au plecat din ţară preferă să moară decât să fie nevoiţi să ucidă.
  • Trupul tânărului a fost găsit în apropierea unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Kongressnaya, în Krasnodar, oraşul în care locuia.

Un tânăr muzician a postat un videoclip în care şi-a anunţat decizia „Nu sunt pregătit să ucid pentru nici un ideal”, convins fiind că, mai devreme sau mai târziu, va fi chemat la arme. Mobilizarea lui Putin produce disperare în Rusia, unde cei care nu au plecat din ţară preferă să moară decât să fie nevoiţi să ucidă.

Muzicianul, în vârstă de 27 de ani, a postat ieri un videoclip pe Telegram în care şi-a anunţat decizia. „Dacă vizionaţi acest videoclip, nu mai sunt în viaţă, nu pot să iau asupra sufletului meu păcatul crimei”, a spus el.

„Nu sunt gata să ucid pentru niciun ideal”, este motivaţia care l-a împins pe Ivan Petunin, cunoscut sub numele de scenă de Walkie, să-şi ia viaţa.

Recomandări

BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS
TIMOTHEE, ÎN ROLUL LUI BOB DYLAN
ÎNGERII DE LA VICTORIA`S SECRET REVIN

Trupul tânărului a fost găsit în apropierea unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Kongressnaya, în Krasnodar, oraşul în care locuia. Petunin era sigur că, mai devreme sau mai târziu, va fi chemat la arme.

Asta în ciuda faptului că a primit o dispensă provizorie de la serviciul militar, din motive de sănătate. Era în tratament neuropsihologic.