• Unul dintre cei mai de încredere angajați ai Reginei, Angela Kelly, care a devenit asistentul personal și vestimentar Majestății Sale, va rămâne să locuiască la Windsor – mulțumită Reginei.
  • Angela Kelly a început inițial ca asistent vestimentar la Casa Regală înainte de a deveni cel mai de încredere membru al personalului Reginei.
  • Ea s-a mutat chiar și la Castelul Windsor pentru a o ajuta pe Regină cu problemele sale de mobilitate în ultimele sale luni, iar cele două au putut fi văzute adesea uitându-se la televizor.

Unul dintre cei mai de încredere angajați ai Reginei, Angela Kelly, care a devenit asistentul personal și vestimentar Majestății Sale, va rămâne să locuiască la Windsor – mulțumită Reginei.

Angela Kelly a început inițial ca asistent vestimentar la Casa Regală înainte de a deveni cel mai de încredere membru al personalului Reginei.

Ea s-a mutat chiar și la Castelul Windsor pentru a o ajuta pe Regină cu problemele sale de mobilitate în ultimele sale luni, iar cele două au putut fi văzute adesea uitându-se la televizor.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Acum i s-a permis să rămână în casa” de la Windsor – mulțumită Reginei însăși, ca o recompensă pentru mulți ani petrecuți ca mână dreaptă a monarhului. Personalul care a lucrat pentru Regină are, de obicei, un preaviz de o lună la sfârșitul domniei sale pentru a-și găsi un alt loc de muncă sau pentru a fi redistribuiți la o altă casă regală.

Angela Kelly îi era apropiată Reginei

Însă Mail on Sunday a relatat că Regina și-a dat acordul pentru ca Kelly să rămână în casă chiar și după moartea sa. O persoană din interior a declarat: Regina era apropiată de Angela și a dorit să aibă grijă de familia ei”.

Angela Kelly, 69 de ani, este fiica unui macaragiu și a unei asistente medicale, care a crescut într-o casă socială. Și-a început viața alături de familia regală ca asistent de croitorie la Casa Regală, dar în cele din urmă a devenit mâna dreaptă a Reginei, cu impresionantul titlu de consilier personal al Majestății Sale. S-a spus că cele două discutau despre orice și oricine”, în timp ce beau ceai și schimbau glume și anecdote despre nepoții lor.

Într-un interviu rar acordat în 2007 ziarului Telegraph, ea a declarat: Suntem două femei tipice. Discutăm despre haine, machiaj, bijuterii. Spunem: Ar arăta bine această bijuterie cu acea ținută?, și lucruri de genul acesta”.

Ea a adăugat: Îmi fac griji pentru ea și îmi pasă de ea. Dar ne distrăm foarte bine împreună. Regina are un simț al umorului foarte dezvoltat și este o mare imitatoare. Ea poate interpreta toate accentele – inclusiv al meu”.

Întrebată de ce crede că Regina are atât de multă încredere în ea, Angela a glumit: Nu știu de ce Regina pare să mă îndrăgească – pentru că nu îi fac viața ușoară! Cred că îmi apreciază opinia, dar ea este cea care deține controlul. Ea ia întotdeauna decizia finală.”

Se crede că tocmai acest caracter direct a fost cel care a făcut-o să se atașeze de monarh, Bethan Holt, autoarea cărții The Queen: 70 Years of Majestic Style, afirmând: Angela nu suportă proștii, iar o parte din atracția pe care o exercită asupra Reginei este că nu se teme de ea”.

Este foarte sinceră cu privire la lucruri și asta necesită mult curaj. Regina apreciază acest lucru.” a adăugat Robert Hardman, autorul cărții Queen of our Times. Regina apreciază asta”.

Pe măsură ce timpul a trecut, Kelly și-a asumat mai mult rolul de doamnă de onoare, ajutând-o în viața de zi cu zi, spun sursele, și chiar ar fi sfătuit-o pe monarh.