• Greta Thunberg i-a transmis lui Donald Trump un mesaj „de adio“ sarcastic
  • Greta Thunberg: „Pare un bătrân foarte fericit“

Știi deja că Greta Thunberg și Donald Trump nu au fost niciodată apropiați. Iar în ziua în care Trump a părăsit Casa Albă pentru ultima dată în funcția de președinte al Statelor Unite, activista de 18 ani a avut grijă să își ia revanșa pentru felul în care a tratat-o liderul.

Greta i-a adresat lui Trump câteva cuvinte „de despărțire“ sarcastice. A postat pe Twitter o fotografie cu Trump aflat pe treptele elicopterului care l-a transportat pentru ultima oară de la Casa Albă.

Pare un bătrân foarte fericit care privește spre un viitor strălucit și minunat. E atât de plăcut să privești!“, a scris Greta Thunberg în dreptul imaginii cu momentul plecării lui Trump.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Evident, mesajul ei ironic face referire la momentul în care liderul mondial a reacționat pe Twitter pentru a o ataca pe activistă după discursul ei la Summitul ONU privind clima. Pe atunci, alături de un video cu Greta, Trump a scris: „Pare o tânără foarte fericită care privește spre un viitor strălucit și minunat. E atât de plăcut să privești!“