• Klaus Iohannis spune că vaccinarea este singura șansă să ne întoarcem la normalitate
  • Valeriu Gheorghiță spune că oamenii nu au încredere în instituțiile statului
  • Artiști, sportivi și politicieni vor fi implicați în promovarea vaccinării

Florin Cîțu a spus că până la Paște vom avea între 3,5 și 4 milioane de persoane vaccinate. Chiar dacă nu vom atinge acest obiectiv, președintele rămâne în continuare încrezător în succesul campaniei de vaccinare.

„Vaccinarea cât mai multor români înseamnă mult mai puține infectări și decese, înseamnă eliminarea restricțiilor, sfârșitul pandemiei și revenirea la normalitate”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Președintele susține că avem nevoie de o campanie de informare. Valeriu Gheorghiță spune însă că nu prea avem oameni din aparatul administrativ care să facă asta.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

„Mare parte a instituțiilor statului nu se bucură de o credibilitate foarte crescută în rândul oamenilor. Tocmai de aceea este important să implicăm alți vectori, care se bucură de o credibilitate mult mai mare și care pot să schimbe mentalități, sunt lideri de opinie și care sunt urmați în acțiunile lor de foarte multe persoane”, susține Valeriu Gheorghiță.

Soluția găsită de președintele Klaus Iohannis

„Guvernul pregătește o campanie amplă. Da, vor fi implicați și artiști, sportivi, politicieni. Este nevoie evident de o acțiune foarte amplă de coștientizare și vom face aceste lucruri. Eu sunt optimist și cu siguranță românii vor fi de partea noastră”, a spus Klaus Iohannis.