• Aceasta este cea de-a treia călătorie pe care cuplul regal o face în Marea Britanie în acest an.
  • Ei se vor întoarce apoi în Marea Britanie pentru premiile WellChild Awards din Londra, unde Harry urmează să țină un discurs joi.
  • Itinerariul lor începe luni, la Manchester, cu summitul One Young World.

Prințul Harry și Meghan Markle au aterizat pe teritoriul britanic pentru prima dată de la Jubileul de Platină al reginei, potrivit unui nou raport. Ducele și ducesa de Sussex au folosit o companie aeriană comercială pentru călătoria lor, iar avionul a aterizat sâmbătă dimineață.

Se crede că nu au călătorit cu ei copiii lor, Archie și Lilibet. Aceasta este cea de-a treia călătorie pe care cuplul regal o face în Marea Britanie în acest an, dar de data aceasta nu au fost încă văzuți. Rămâne de văzut dacă se vor întâlni cu alți membri ai familiei regale în timpul șederii lor aici.

Sosirea lor vine la câteva zile după interviul amplu acordat de Meghan revistei The Cut din New York, în care a spus că este nevoie de mult efort pentru a ierta și a dat de înțeles că poate spune orice.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ducesa a mai spus, de asemenea, că doar prin faptul că există ea și Harry au deranjat dinamica ierarhiei înainte de a se retrage din funcția de membri ai familiei regale care lucrează cu vechime. În luna august, s-a anunțat că vor zbura în această țară pentru a lua parte la evenimente cu organizații de caritate apropiate de inimile lor.

Itinerariul lor începe luni, la Manchester, cu summitul One Young World, pentru care ducesa este consilier. Ei se vor întâlni cu un grup de delegați ai summitului care fac o muncă remarcabilă în ceea ce privește egalitatea de gen, a declarat organizația, care reunește tineri lideri din peste 190 de țări.

Cei doi părinți vor pleca apoi în Germania, unde vor marca numărătoarea inversă de un an până la Jocurile Invictus. Ei se vor întoarce apoi în Marea Britanie pentru premiile WellChild Awards din Londra, unde Harry urmează să țină un discurs joi.

Nu este clar dacă cei doi, stabiliți în California, o vor vizita pe regină la Balmoral, unde aceasta și-a petrecut vacanța în această vară. Călătoria lor cade în aceeași săptămână în care va fi anunțat un nou lider britanic căruia monarhul îi va cere să formeze un guvern.

Majestatea Sa nu se va deplasa la Londra și, în schimb, îi va primi pe politicieni la moșia sa scoțiană de la Balmoral. Va fi pentru prima dată în cei 70 de ani de domnie a monarhului când un prim-ministru își va prezenta oficial demisia sau va fi numit în afara Palatului Buckingham.