• Ducesa de Sussex pune pe picioare o nouă aventură și povestește o întâmplare înfricoșătoare din Africa de Sud din 2019.
  • ,,Vom trăi în interiorul și vom destrăma cutiile în care au fost puse femeile de generații întregi” , a spus Markle.
  • Seria de podcasturi a lui Markle, care este difuzată pe Spotify, face parte dintr-o suită de contracte pe care cuplul le-a semnat și care includ, de asemenea, televiziune și discursuri motivaționale.

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams, potrivit RFI și AFP.

Cele 12 episoade ale podcastului, intitulat ,,Archetypes” – un nume care-l evocă pe fiul ei, Archie, dar şi organizaţia pe care a lansat-o împreună cu soţul ei, ,,Archewell” – vor fi conversaţii ,,intime şi sincere” între ducesa de Sussex şi invitaţii ei, potrivit prezentării emisiunii pe Spotify.

,,Nebună”, ,,divă” , ,,isterică” : Acestea sunt cuvinte pe care le auzi foarte des în mass-media, online, în case (…). Vom ajunge la originea acestor cuvinte şi vom înţelege de ce ele continuă să fie folosite” pentru a le combate mai bine, a declarat Meghan Markle, care va discuta, de asemenea, ,,cu experţi şi istorici„, potrivit Spotify.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI

În primul episod, Meghan Markle şi Serena Williams, care sunt prietene şi originare din Los Angeles, vorbesc, printre altele, despre ambiţie şi despre sensul diferit pe care îl poate avea cuvântul atunci când este aplicat unei femei.

,,Nici măcar nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu” , a declarat Meghan Markle, făcând aluzie la Prinţul Harry, care îşi face o scurtă apariţie la începutul emisiunii.

,,Şi se pare că ambiţia este teribilă – pentru o femeie, cel puţin, potrivit unora” , continuă ea.

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat şi ei la viaţa regală din Marea Britanie în 2020, mutându-se în California, unde locuiesc acum cu cei doi copii ai lor într-un cartier ultra-bogat.

De la sosirea în SUA, cei doi au încheiat mai multe colaborări, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix şi Spotify. Prinţul Harry urmează să îşi publice memoriile până la sfârşitul anului.