• Mai recent, Harry a lansat un roman de dezvăluiri intitulat Spare”, care detaliază experiența sa din copilărie.
  • În episodul din South Park, intitulat The Worldwide Privacy Tour”, Meghan și Harry sunt descriși ca fiind prințul și prințesa Canadei.
  • Se spune că descrierea cuplului a lăsat-o pe Meghan supărată și copleșită”.

Un purtător de cuvânt al prințului Harry și al lui Meghan Markle a răspuns afirmațiilor potrivit cărora familia regală ar da în judecată serialul de animație South Park. Săptămâna trecută, un episod al serialului de animație pentru adulți South Park i-a descris pe Harry și Meghan într-o lumină nefavorabilă. Cei doi au fost văzuți ținând pancarte pe care scria: Nu vă mai uitați la noi!” și Ne vrem intimitatea noastră!”.

În episodul din South Park, intitulat The Worldwide Privacy Tour”, Meghan și Harry sunt descriși ca fiind prințul și prințesa Canadei. Deși numele membrilor familiei regale nu sunt menționate în mod specific în episod, personajele prezentate sunt un prinț roșcat și soția sa, care poartă o ținută vizibil asemănătoare cu una pe care Meghan a purtat-o în trecut.

Personajul lui Meghan din emisiune a fost prezentat ca fiind o fată de sororitate, actriță, influencer, victimă”. Cuplul vorbește în public despre lipsa de intimitate de care beneficiază, iar prințul continuă să își promoveze cartea Waaagh”, care seamănă cu cartea lui Harry Spare”.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Se spune că descrierea cuplului a lăsat-o pe Meghan supărată și copleșită”, iar Neil Sean, comentator regal, a sugerat că episodul ar putea avea ramificații legale”. Sean a declarat pentru Fox News că echipa juridică a cuplului aruncă un ochi asupra episodului”.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al soților Sussex a dezmințit acum aceste afirmații. Aceștia au declarat pentru People: Este un nonsens sincer. Rapoarte total nefondate și plictisitoare”.

South Park începe cu o declarație de renunțare la răspundere care spune: Toate personajele și evenimentele din acest serial – chiar și cele bazate pe persoane reale – sunt în întregime fictive. Toate vocile celebrităților sunt imitate… prost”.

Cuplul a renunțat la îndatoririle lor ca membri ai familiei regale în 2020, iar de atunci au vorbit despre perioada petrecută în cadrul instituției. Mai recent, Harry a lansat un roman de dezvăluiri intitulat Spare”, care detaliază experiența sa din copilărie, precum și relația tensionată cu tatăl său, regele Charles, și cu fratele său, prințul William.