• Hunter Biden a mers la tribunal ca să pledeze vinovat de evaziune fiscală, dar nu a putut, a fost nevoit să pledeze nevinovat.
  • Judecătorul de caz a respins acordul de vinovăție redactat de avocații lui Biden și procurori.
  • Avocații și procurorii au la dispoziție 30 de zile ca să aducă argumente că acordul de vinovăție este constituțional.

Întorsătură de situație în procesul lui Hunter Biden, fiul președintelui american. A mers la tribunal ca să pledeze vinovat, așa cum se înțelesese cu procurorii, dar judecătorul a respins acordul, așa că a pledat vinovat. Hunter Biden se înțelesese cu procurorii să pledeze vinovat pentru neplata a peste 100.000 de dolari în impozite pe venituri de 1,5 milioane de dolari, în 2017 și 2018. Procurorii cereau doi ani cu suspendare.

Acordul prevedea și încheierea cercetărilor pentru posesie ilegală de arme de foc, în schimbul participării sale la un program de reabilitare. Judecătorul a considerat că acordul de evaziune nu poate integra și viitoare acuzații în cauze conexe, așa că a anulat acordul. Problemele cu Justiția ale fiului său i-ar putea pune probleme președintelui Biden în campania electorală de anul viitor. Joe Biden nu a făcut declarații, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a direcționat jurnaliștii către echipa de apărare a lui Hunter.

”Hunter Biden este un cetățean privat, iar aceasta a fost o chestiune personală pentru el. După cum am spus, președintele și prima doamnă își iubesc fiul și îl susțin în timp ce își reconstruiește viața. Acest caz a fost tratat independent, după cum știți cu toții, de către Departamentul de Justiție sub conducerea unui procuror numit de fostul președinte, președintele Trump”, a spus Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID


Hunter Biden riscă 12 luni de închisoare pentru fiecare an în care nu și-a completat declarația de impozit pe venit, precum și 10 ani pentru posesie ilegală de arme de foc. Echipa de apărare a fiului președintelui și avocații au la dispoziție 30 de zile pentru a demonstra că acordul pe care l-au încheiat este constituțional. Republicanii nu sunt mulțumiți de verdict.


”Hunter Biden are parte de a înțelegere ilegală, pe care niciun american care nu este bogat sau care nu are un tată președinte nu l-ar avea vreodată. Ghidurile Departamentului de Justiție spun că nu poate fi făcută o astfel de înțelegere. Deci este dor un alt exemplu al tipului de înțelegeri ilegale pe care se pare că îl obțin cei din familia Biden. Dar este și vârful icebregului. Mai avem multe de aflat aici. Pentru mine, acuzațiile de mită din străinătate care ar putea avea legătură cu tatăl lui sunt de departe lucrul cel mai important”, spune senatorul de Missouri Josh Hawley.

Citește și

VIDEO. Atmosferă incendiară la concertul Depeche Mode. 45.000 de oameni au cântat pe Arena Națională

Un fost agent de informații american dezvăluie sub jurământ că SUA deține „corpuri non-umane și OZN-uri”

Ucraina și NATO condamnă atacurile Rusiei aproape de România. Mircea Geoană: NATO este solidară cu aliații din zona Mării Negre