• David Grusch, un fost oficial al serviciilor de informații și denunțător care a declarat că în SUA există vehicule extraterestre „intacte și parțial intacte”.
  • Totuși, David Grusch nu a văzut el însuși presupusa navă extraterestră. Spune că afirmațiile sale se bazează pe „interviuri extinse cu oficiali de informații la nivel înalt”.
  • David Fravor, un fost comandant al Marinei Militare care a declarat că a văzut un obiect zburând pe cer în timpul unei misiuni de antrenament din 2004.

Comisia de supraveghere a Camerei Reprezentanților a organizat miercuri o audiere pe „Fenomene anormale neidentificate: Implicații asupra securității naționale, siguranței publice și transparenței guvernamentale”. Trei martori au luat parte la audiere. David Grusch, un fost oficial al serviciilor de informații și denunțător care a declarat că în SUA există vehicule extraterestre „intacte și parțial intacte”, scrie BBC.

David Fravor, un fost comandant al Marinei Militare care a declarat că a văzut un obiect zburând pe cer în timpul unei misiuni de antrenament din 2004.

Iar Ryan Graves, un pilot în retragere al Marinei Militare, a spus că a observat fenomene aeriene neidentificate în largul coastei atlantice „în fiecare zi timp de cel puțin doi ani”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Grousch a afirmat că persoane au fost rănite în timp ce lucrau la inginerie inversă a OZN-urilor, dar a spus că nu poate intra în detalii despre cum s-a întâmplat acest lucru, adăugând că au fost găsite „produse biologice non-umane” împreună cu navele recuperate.

Graves a declarat că estimează că 95% din observațiile OZN-urilor de către piloți nu sunt raportate, invocând teama de repercusiuni.

Totuși, David Grusch nu a văzut el însuși presupusa navă extraterestră. Spune că afirmațiile sale se bazează pe „interviuri extinse cu oficiali de informații la nivel înalt”.

Afirmațiile lui Grusch privind denunțurile au devenit mai dramatice după ce a apărut în atenția publicului și s-au confruntat cu un scepticism tot mai mare. Luna trecută, el a declarat pentru le Parisien, un ziar francez, că SUA ar fi intrat în posesia unei „nave asemănătoare unui clopot” pe care guvernul lui Benito Mussolini a recuperat-o în nordul Italiei în 1933.

Citește și: