• Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de comiterea de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați în Marea Britanie, între 2001 și 2013.
  • Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 64 de ani, a plâns în momentul în care a fost exonerat după un proces care a început la sfârșitul lunii iunie.
  • Starul hollywoodian Kevin Spacey a negat toate acuzațiile care i se aduc după ce a fost acuzat de infracțiuni sexuale de către patru bărbați în Marea Britanie.

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de comiterea de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați în Marea Britanie, între 2001 și 2013, scrie Sky News.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 64 de ani, a plâns în momentul în care a fost exonerat după un proces care a început la sfârșitul lunii iunie, în timpul căruia a fost descris ca fiind un „agresor sexual” de către acuzare.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Starul hollywoodian Kevin Spacey a negat toate acuzațiile care i se aduc după ce a fost acuzat de infracțiuni sexuale de către patru bărbați în Marea Britanie, la un moment dat a început să plangă în timp ce se afla în boxa martorilor la Southwark Crown Court. Acum, el a fost achitat de jurați.

Vorbind în fața tribunalului din Londra, dublul câștigător al premiului Oscar a mulțumit juriului, echipei sale de avocați și managerului său și prieten vechi, Evan Lowenstein, pentru că a fost alături de el.

În timpul procesului, Spacey a vorbit despre cum lumea lui „a explodat” după apariția primelor acuzații de agresiune sexuală la adresa sa, în SUA, în 2017. „Lumea s-a grăbit să judece și până să se pună prima întrebare sau să se dea un răspuns, îmi pierdusem locul de muncă, reputația, am pierdut totul într-o chestiune de câteva zile”, le-a spus el juraților.

Citește și: