• Procesul fiului președintelui american, Joe Biden, se desfășoară astăzi în Delaware.
  • Hunter Biden va pleda miercuri vinovat la două infracțiuni federale pentru că nu și-a plătit impozitele la timp.
  • De asemenea, Hunter Biden va încheia un acord cu procurorii prin care să rezolve o acuzație de posesie de arme de foc.

UPDATE

Acordul de recunoaștere a vinovăției al lui Hunter Biden nu a fost acceptat în instanța federală.

UPDATE Hunter Biden a ajuns la tribunal

ȘTIREA INIȚIALĂ

Procesul lui Hunter Biden se desfășoară astăzi în Delaware. Fiul președintelui american, Joe Biden, Hunter Biden, va pleda miercuri vinovat la două infracțiuni federale pentru că nu și-a plătit impozitele la timp, un pas important spre încheierea investigației extrem de atent analizate a Departamentului de Justiție cu privire la finanțele sale cu probleme, scrie BBC.

Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, a fost de acord să pledeze vinovat pentru două infracțiuni minore de neplata intenționată a impozitului federal pe venit, în 2017 și 2018.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„În ciuda faptului că datora peste 100.000 de dolari în impozitul federal pe venit în fiecare an, nu a plătit impozitul pe venit datorat pentru niciunul dintre ani”, a declarat biroul procurorului federal pentru districtul Delaware, David C. Weiss, la anunțarea acuzațiilor luna trecută. „Conform informațiilor privind armele de foc, din 12 octombrie 2018 până la 23 octombrie 2018 sau în jurul acestei date, Hunter Biden a deținut o armă de foc deși știa că este un utilizator ilegal și dependent de o substanță controlată.”

De asemenea, Hunter Biden va încheia un acord cu procurorii prin care să rezolve o acuzație de posesie de arme de foc.

Citește și