• Agenții de la Secret Service se plâng că unul dintre ciobăneștii germani ai președintelui Joe Biden îi mușcă.
  • Commander are doi ani și ar fi atacat de zece ori în decurs de patru luni.
  • Familia prezidențială vrea să îl trimită la un dresor pe Commander.

O problemă de securitate chiar a agenților de Securitate de la Casa Albă. Membrii Secret Service și angajați la reședința prezidențială au fost mușcați de zece ori în patru luni de unul dintre ciobăneștii germani ai lui Joe Biden.

Joe și Jill Biden au ajuns la Casa Albă cu doi ciobănești germani, Champ și Major, scrie Le Figaro. Dar Champ a murit și pentru ca Major să nu rămână singur, i-a fost adus un nou prieten, Commander, de aceeași rasă.

Dar comandantul lui Biden mușcă. A fost implicat în zece incidente, iar una dinctre victime a fost dusă la spital. Presa americană scrie si că a fost o situație în care Jill Biden a stăpânit cu greu ciobănescul, care ataca unul dintre membrii Secret Service de la Casa Albă.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Cățelul este stresat, a spus directorul de comunicare al lui Jill Biden, iar familia prezidențială încearcă să găsească un nou protocol, pentru a-l putea păstra. Angajații de la Casa Albă sunt instruiți despre cum să se poarte cu Commander și au fost delimitate zone în care se poate plimba sau juca. Este posibil să fie din nou trimis la dresaj. Și Major a fost trimis la un dresor în 2021, după ce a mușcat cel puțin un angajat de la Casa Albă.

Citește și

Organizatorii Jocurilor Olimpice vin cu noi surprize. Cum arată torța care va fi purtată de 11.000 de persoane

China înlocuiește ministrul de Externe. Fostul șef al diplomației de la Beijing este dispărut de o lună

Ryan Gosling, criticat că ar fi prea bătrân pentru rolul lui Ken. Cillian Murphy: „Dacă aș juca Ken în Barbie 2? Cu siguranță, da!”