• Samsung lansează pe 26 iulie noile telefoane cu ecran pliabil, Fold5 și Flip5
  • Pe lângă telefoane, Samsung are și trei noi tablete Tab S9, Watch6 și Watch6 Classic
  • Sebastian Ujică, editor Aleph News, a testat device-urile pentru o oră

Samsung a lansat oficial cele mai noi telefoane cu ecran pliabil într-un eveniment care a avut loc la Seul. Toate device-urile prezentate de Samsung au fost testate timp de o oră de colegul nostru, Sebastian Ujică.

„Această gamă de telefoane cu ecran pliabil a ajuns la maturitate. Să încep cu Fold5, ajuns la a 5-a generație. A fost schimbată balamaua care permite închiderea astfel că avem un device mai subțire, iar acea cută este mai greu de sesizat. M-a impresionat ecranul când telefonul era deschis: am pus un clip de pe Youtube pe device la rezoluție 8K și se vedea impecabil.”

Sursă: Device

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Aceeași poveste și cu Flip5, cel care foarte probabil va fi cel mai popular din gamă. Acum are ecranul exterior și mai mare și poți vedea acolo aplicații precum calendarul sau alarma. Desigur, vin cu îmbunătățiri sub capotă, cu procesor și camere superioare” spune Sebastian Ujică.

Samsung a lansat noi modele de tablete: Seria Galaxy Tab S9

„Nu doar telefoanele pliabile au fost în centrul atenție, ci și noi tablete. Seria Galaxy Tab S9 are trei modele noi, în timp ce ceasurile inteligente. Watch6 și Watch6 Classic vin și ele cu o sumedenie de variante.”

„După un an și jumătate, Samsung a venit cu un update pentru gama de tablete. Vorbesc de Tab S9, S9+ și S9 Ultra. Recunosc că mi-a furat privirea versiunea Ultra. Ecran imens, de 14.6 inch care arată fantastic cu rezoluție 1848 x 2960. Tab S9+ are ecran de 12.4 inci, iar S9 de 11 inci. Din timpul limitat pe care l-am avut cu ele, pot spune că sunt un rival pe măsură pentru iPad-urile de ultimă generație.”

Samsung prezintă două versiuni nouă de ceas inteligent, Watch6 și Watch6 Classic.

„De asemenea, Samsung prezintă și două versiuni nouă de ceas inteligent, Watch6 și Watch6 Classic. Erau mai multe versiuni prezente la evenimentul și m-am jucat puțin cu ele. Și în cazul acesta, principalul rival este de la Apple, iar Samsung reprezintă o alternativă care cu siguranță va atrage mulți fani” mai spune Sebastian Ujică.”

Citește și