• Fostul președinte al Republicii Moldova s-a enervat când a fost întrebat la o emisiune TV despre protestul AUR din fața casei sale
  • Igor Dodon: „Pentru aşa ceva ar trebui să le dăm peste bot”
  • Dodon consideră că AUR este „o bâtă politică” a Partidului Acţiune şi Solidarite, controlat de preşedintele Maia Sandu

Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, a criticat protestul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), organizat în faţa casei sale din Chişinău de pe 7 iunie, relatează Adevărul. Dodon a spus în cadrul unei emisiuni TV că membrii care au participat la manifestație merită „să le dăm peste bot” pentru asemea acțiuni.

Fostul președinte al Republicii Moldova s-a arătat supărat, deoarece protestatarii au venti la casa în care locuiește alături de soție și copii.

„Eu eram ieri la Bălţi. Soţia era acasă şi mi-a trimis un video cu aceşti idioţi care protestau. Acasă am soiţie, copii. Dacă vreţi să protestaţi, protestaţi la sediul PSRM sau la Parlament. Ce aveţi voi cu o casă privată? Pentru aşa ceva ar trebui să le dăm peste bot, dar nu vom face asta, probabil, cel puţin la această etapă. Nu vom ierta asta niciodată. Pentru ce să vii acasă şi să strigi despre tatăl cuiva? Dar dacă mâine eu vor aduna Garda Tânără (tineretul socialiştilor) şi mă voi duce acasă la Munteanu? (Valeriu Munteanu, candidat pe lista electorală AUR) care are cinci fete, îi va fi plăcut când voi striga pe acolo? Există linii roşii”, a spus Igor Dodon.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

De asemenea, Dodon consideră că AUR este „o bâtă politică” a Partidului Acţiune şi Solidarite, controlat de preşedintele Maia Sandu.

„I-au găsit pe aceşti debili şi idioţi care sunt folosiţi ca bâtă politică”, a adăugat fostul președinte.