• Igor Munteanu a menționat că „Moldova este azi ca o stână fără câini”.
  • Președintele partidului CUB a cerut în urmă cu două zile declararea grupului Wagner terorist.
  • Igor Munteanu anunță că mâine la prima ora, pe la 9.30, va avea o poziție CUB pe tema atacului de la aeroport.

Igor Munteanu a cerut în urmă cu două zile declararea grupului Wagner terorist, însă nu a avut nicio reacție de la autorități pe alerta legată de recrutarea de mercenari. Președintele Partidului CUB, Igor Munteanu, a reacționat cu privire la incidentul de astăzi care a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinău.

„Azi sunt deja doi morți la aeroport pentru că unii oficiali nu realizează că suntem pe linie de război, iar relaxarea nu-si are locul. Condoleanțe familiei lui Sergiu Muntean din Căușeni. Este o tragedie pierderea oricărui om. Și mai tragic e să ignori alertele și să nu-ți pese deloc de siguranța cetățenilor”, a spus președintele partidului CUB.

În același timp, Igor Munteanu a menționat că „Moldova este azi ca o stână fără câini, iar cultura de securitate este la cel mai jos nivel din ultimele decenii.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

„Și asta pentru că incompetenții au ajuns peste noapte șefi de instituții pe care anterior nu le-ar fi putut nici măcar păzi”, a mai spus el. Totodată, Igor Munteanu anunță că mâine la prima ora, pe la 9.30, va avea o poziție CUB pe aceasta temă. „Un subiect extrem de grav pentru securitatea națională”, a declarat el.

Citește și