• Jaden Smith, în vârstă de 24 de ani, a afirmat în timpul conferinței Psychedelic Science din Denver din Colorado că mama lui, Jada Pinkett-Smith, a „adus medicamente psihedelice acasă”.
  • Jaden spune că medicamentele psihedelice l-au ajutat să se apropie din nou de sora lui, Willow, în vârstă de 22 ani, și fratele său vitreg, Trey, în vârstă de 30 de ani.
  • Jada a vorbit acum ceva timp într-un talk show despre experiența pe care a avut-o cu medicamentele psihedelice: „Am luptat o perioadă îndelungată cu depresia, iar medicamentele psihedelice chiar te ajută să te simți mai bine”.

Jaden Smith a dezvăluit că mama lui, Jada Pinkett Smith, a introdus în familie psihedelice. Fiul în vârstă de 24 de ani al lui Jada și Will Smith a făcut aceste remarci în timpul conferinței Psychedelic Science din Denver din Colorado, săptămâna trecută, scrie The Independent. „Cred că, de fapt, mama mea a fost prima care a făcut acest pas pentru familie”, a spus Jaden.

Jaden a confirmat că psihedelicele l-au ajutat să reia legăturile emoționale cu sora lui, Willow, 22 de ani, și fratele vitreg Trey, 30 de ani. „Frații se pot certa atât de mult și se pot lupta atât de mult, iar Dumnezeu știe că eu și frații mei am făcut atâte în trecut”, a spus el. „Dar nivelul de iubire și empatie pe care îl pot simți pentru ei este ceva profund și frumos.”

Sursă: The Independent

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Printre invitați celebri la conferința din acest an l-au inclus pe fundașul NFL Aaron Rodgers, care a fost deschis cu privire la utilizarea ayahuasca psihoactivă din America de Sud în trecut, și fostul guvernator republican al Texasului Rick Perry, care este un avocat al cercetării potențialelor beneficii ale psihedelicelor pentru veterani. care se confruntă cu PTSD. Drogurile psihedelice sunt încă ilegale în majoritatea Statelor Unite, doar Colorado și Oregon le legalizează parțial.

Jada, în vârstă de 51 de ani, a discutat anterior despre experiența ei cu medicamentele psihedelice într-un episod din noiembrie 2021 din Red Table Talk, fostul talk show Facebook Watch pe care l-a găzduit împreună cu mama ei, Adrienne Banfield-Norris și Willow. „M-am luptat cu depresia atât de mult timp, iar medicamentul din plante te ajută să te simți mai bine, dar rezolvă și problemele legate de modul în care ai ajuns acolo”, a spus ea.

Ea a adăugat că cei care doresc să consume ar trebui să consulte un specialist înainte de a face pasul. „Trebuie să vrei cu adevărat să o faci, asta nu este o joacă”, a spus ea. „Trebuie să fii dispus să te confrunți cu niște lucruri grele. Este foarte vindecator si mi-a schimbat viata.”

Citește și