• 17 formații de jazz din 10 țări se vor reuni începând de astăzi pe scena din Parcul Central din Cluj Napoca pentru finala concursului internațional din cadrul „Jazz in the park Competition”.
  • Timișoara se transformă timp de cinci zile în capitala jazz-ului. Concertele au loc pe scena din Piața Liberații din Timișoara.
  • Și mai aproape de București, poți merge la prima ediție a festivalului Jazz Say Blues în complexul de golf SELAS Golf & Polo Club, de pe DN 1.

Bucură-te de vară și alege să-ți petreci weekend-ul pe ritmuri de jazz. Festivaluri de profil au loc în toată țara.

17 formații de jazz din 10 țări se vor reuni începând de astăzi pe scena din Parcul Central din Cluj Napoca pentru finala concursului internațional din cadrul „Jazz in the park Competition”. Evenimentul revine după 3 ani de pauză și aduce la Cluj artiștii din România, Franța, Ungaria, Israel, Belgia, Lituania, Polonia, Croația Olanda și chiar Japonia.

Pe lângă finaliști, în fiecare seară pe scena principală vor urcați renumiți și invitați speciali.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Nici capitala europeană a culturii nu se lasă mai prejos. Timișoara se transformă timp de cinci zile în capitala jazz-ului. Concertele au loc pe scena din Piața Liberații din Timișoara, fiind prima editia cand evenimentul are o durată prelungită.

Vor exista 3000 de locuri pe scaune, însă în piață numărul participanților este unul nelimitat. Și mai aproape de București avem prima ediție a festivalului Jazz Say Blues în complexul de golf SELAS Golf & Polo Club, de pe DN 1.

Citește și