• Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, ar locui cu Putin într-un palat forestier păzit din Valdai.
  • Ei nu au recunoscut niciodată relația, dar se bănuiește că au copii.
  • Întrebată dacă și-a întâlnit bărbatul ideal, ea a chicotit: L-am întâlnit”.

Acesta este momentul în care iubita lui Vladimir Putin recunoaște într-un interviu televizat că este bărbatul ideal” al acesteia – în timp ce noi fotografii arată domeniul forestier de lux unde se presupune că locuiește cu copiii lor secreți.

Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, ar locui împreună cu președintele rus într-un palat forestier secret, păzit de serviciul de securitate de elită FSO, în Valdai – la 250 de mile nord-vest de Moscova.

Cei doi nu au recunoscut niciodată o relație, dar se bănuiește că au cel puțin doi copii împreună. În urmă cu 15 ani, luna aceasta, ea a fost intervievată la televizor de către elevi și, deși nu l-a menționat pe nume – deoarece dictatorul nu i-a permis niciodată până în prezent să o facă – acum este clar, dincolo de orice îndoială, că el a fost atunci, ca și acum, bărbatul din viața ei.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Ea a oferit câteva informații revelatoare. La acea vreme, ea era o tânără cochetă de 24 de ani, văzută la acea vreme ca fiind cea mai eligibilă femeie din Rusia, iar Putin, care acum avea 70 de ani și care a provocat un război crud și sângeros în Europa, avea 55 de ani.

Întrebată dacă și-a întâlnit bărbatul ideal, ea a chicotit: L-am întâlnit”. Publicul ei tânăr a întrebat-o: Ai spus că ai un iubit? De ce nu te grăbești să te căsătorești cu el, ți-e frică de fericire? Cine este el?”.

Deci ai reușit să pui această întrebare, bravo ție, a râs ea. Cât despre faptul că mi-e frică de fericire, uneori sunt atât de fericită încât mi-e frică să fiu atât de fericită. Bineînțeles că există unele îngrijorări….

Și cine [este el]?, a întrebat altul. Un bărbat, un om, un om foarte bun, un om mare, a răspuns ea, agitându-se neliniștită cu un stilou. Îl iubesc foarte mult.

La o altă întrebare, ea a răspuns că ultimul ei cadou pentru el a fost o haină din Alaska, o haină cu blană, foarte frumoasă. Putin a fost văzut în curând într-o astfel de haină. Kabaeva a fost întrebată dacă ar fi capabilă să ia un soț departe de o familie – iar la acea vreme Putin era căsătorit cu fosta stewardesă Lyudmila, acum în vârstă de 65 de ani.

Ea a început prin a spune cred că nu, dar și-a nuanțat imediat răspunsul. Lăsați-mă să comentez, a cerut ea. Viața este complicată, și vorbesc despre un bărbat căsătorit. Dacă există probleme într-o familie și un bărbat se uită la o altă femeie și comunică cu o altă femeie și nu cu soția sa, înseamnă că problema a apărut deja și nu ar mai fi nimic bun în această familie.

Privind retrospectiv, acesta este probabil unul dintre cele câteva momente, de-a lungul celor 15 ani în care a fost legată romantic de Putin, în care Kabaeva – văzută acum de toată lumea drept țarina neîncoronată a Rusiei – a încercat să iasă la iveală și să se dezvăluie ca fiind femeia mai tânără din viața lui.