Imagini dramatice: Doi oameni au căzut dintr-un avion care a decolat din Kabul. Pista aeroportului, eliberată cu elicopterele – VIDEO

Imagini dramatice în Kabul: Doi oameni au căzut dintr-un avion comercial care a decolat din Afganistan, în timp ce la sol oamenii aleargă lângă o aeronavă americană C-17. Imagini dramatice în Kabul: Doi oameni au căzut dintr-un avion comercial care a decolat din Afganistan, în timp ce la sol oamenii aleargă lângă o aeronavă americană C-17.

Avioanele pline cu oameni au putut să mai decoleze până luni dimineață de pe Aeroportul Internațional Hamid Karzai din Kabul, când toate zborurile comerciale au fost suspendate. Autoritatea aeroportuară i-a îndemnat fără succes pe localnici să nu aglomereze aeroportul, transmite tolonews.com.

În acest context, televiziunea indiană Republic a transmis imagini dramatice cu doi oameni care cad dintr-un avion care a decolat din Kabul.

Imagini publicate pe rețelele sociale arată cum oamenii disperați să fugă din calea talibanilor au luat cu asalt aeroportul și au ajuns inclusiv pe pistă.

În acest timp, elicopterele de luptă Apache ale armatei americane au fost filmate cum zboară extrem de aproape de pământ ca să elibereze calea de rulare, pentru ca un avion C-17 să poată decola. De asemenea, oamenii se agață de roțile avionului în timp ce acesta încearcă să decoleze.

Citește și Cum se va numi Afganistanul după revenirea talibanilor la putere