• Turcia a decis să excludă persoanele gay din armată.
  • Cei care au o orientare sexuală diferită trebuie să treacă mai multe teste, pentru a demonstra acest lucru.
  • Un bărbat a trebuit să răspundă la 500 de întrebări, pentru a demonstra că este gay.

Turcia își cheamă bărbații în armată, dar doar dacă nu sunt gay. Aceasta este noua decizie luată în contextul obligativității armatei.

În urma unor teste psihologice, este determinată orientarea sexuală a bărbaților. Cu toate acestea, un turc a trecut testele și a fost nevoit să răspundă la alte întrebări, pentru a demonstra că este gay.

Psihologii și psihiatrii din armata Turciei i-au pus acestuia 500 de întrebări. Prima dată, bărbatul a trebuit să convingă psihiatrul. După ce misiunea a fost îndeplinită, a ajuns și la psiholog.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Cum au concluzionat că este gay

Întrebările la care acesta a trebuit să răspundă au fost, printre altele, dacă și-ar dori o casă roz sau dacă își iubește mama. Mai mult decât atât, l-au întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu un bărbat și, de asemenea, acesta a trebuit să povestească modul în care s-a întâmplat. Nici familia acestuia nu a scăpat de interogatoriu.

În cele din urmă, rezultatul a fost unul îmbucurător pentru el. După ce a reușit să convingă specialiștii de orientarea sa sexuală, acesta a fost scutit de armată.

Decizia de a le permite persoanelor gay să nu facă parte din armată a stârnit destul de multe controverse. Mai multe personalități din istorie au demonstrat că se pot descurca în orice domeniu, indiferent de orientarea sexuală, inclusiv pe câmpul de luptă, acesta fiind și argumentul principal al criticilor.