• Incendiile de vegetație continuă să pună stăpânire pe țările din Europa.
  • În Spania, duminică, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 30 de incendii care au mistuit pădurile în mai multe zone ale țării.
  • Videoclipurile făcute de pompierii din Catalonia arată coloane groase de fum care se ridică din pădurile arse în apropierea orașului Manresa, în regiunea de nord-est a Cataloniei.

Incendiile de vegetație continuă să pună stăpânire pe țările din Europa. În Spania, duminică, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 30 de incendii care au mistuit pădurile în mai multe zone ale țării.

Videoclipurile făcute de pompierii din Catalonia arată coloane groase de fum care se ridică din pădurile arse în apropierea orașului Manresa, în regiunea de nord-est a Cataloniei.

În Malaga, Fuengirola un hidroavion s-a apropiat de o plajă plină de turiști și s-a îndreptat spre mare pentru a colecta apă.

În Italia, un incendiu uriaș a izbucnit în acest weekend în pădurea de pini din Bibione, în apropiere de o stațiune de pe litoral. Coloana de fum era vizibilă de la zeci de kilometri, iar 8 excursioniști au înotat ca să scape de fumul care i-ar fi putut intoxica.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD