• Aproximativ o treime din clădire a fost cuprinsă de flăcări, au declarat oficialii locali.
  • Echipajele spun că a fost nevoie de puțin mai puțin de o oră pentru a ține focul sub control.
  • Luna trecută, trei pompieri au murit după ce au încercat să stingă un incendiu la un local de karaoke din capitala Hanoi.

Cel puțin 14 persoane au murit în Vietnam și altele au fost rănite în urma unui incendiu uriaș într-un complex de karaoke din sudul Vietnamului, în apropiere de capitala Ho Chi Minh. Incendiul a izbucnit la etajul superior al stabilimentului în noaptea de marți spre miercuri, prinzând în acel moment mai mulți clienți în camere.

Pentru a scăpa, patru persoane au sărit de la etajele al doilea și al treilea, a precizat presa locală. Acestea au fost rănite, dar au supraviețuit. Pompierii au ajuns la fața locului la scurt timp după ce s-au declanșat alarmele.

Echipajele spun că a fost nevoie de puțin mai puțin de o oră pentru a ține focul sub control. Anchetatorii încă stabilesc cauza. Barul de karaoke An Phu, situat în regiunea Binh Duong, la nord de oraș, ocupa o clădire de dimensiuni semnificative, cu 29 de camere.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aproximativ o treime din clădire a fost cuprinsă de flăcări, au declarat oficialii locali. Acesta avea mai multe decorațiuni și decoruri din lemn, a relatat BBC Vietnam, potrivit BBC Vietnam.

Aceasta nu este prima dată când un incendiu izbucnește la un bar karaoke din Vietnam. Luna trecută, trei pompieri au murit după ce au încercat să stingă un incendiu la un local de karaoke din capitala Hanoi.