• Lori Vallow, obsedată de sfârșitul lumii, a fost condamnată la închisoare pe viață pentru că și-a ucis copiii.
  • Lori Vallow pretindea că este o zeiță a cărei misiune era să pregătească umanitatea pentru a doua venire a lui Isus și spunea că poate comunica cu îngerii.
  • Crimele lui Lori Vallow au fost ilustrate în documentarul Netflix ”Păcatele mamei noastre”.

O americancă obsedată de sfârșitul lumii, care și-a ucis copiii, a fost condamnată la închisoare pe viață. Lori Vallow i-a fost și complice soțului său pentru uciderea fostei lui soții. Chad Daybell, autor al mai multor romane apocaliptice va fi și el judecat.

Cei doi au atras atenția presei din Statele Unite după ce, în 2019, fiica de 16 ani a lui Lori Vallow, Tylee Ryan, în vârstă de 16 ani și fiul ei adoptiv, Joshua, în vârstă de 7 ani, au dispărut fără ca părinții să anunțe poliția. Cadavrele lor au fost descoperite în 2020 pe o proprietate a lui Chad Daybell din Idaho. Fosta soție a lui Daybell, Tammy, a murit în 2019. Decesul a fost înregistrat, inițial, ca având cauze naturale și apoi a fost cercetat ca o crimă.

Lori Vallow pretindea că este o zeiță a cărei misiune era să pregătească umanitatea pentru a doua venire a lui Isus și spunea că poate comunica cu îngerii. Și-a justificat crimele prin această credință.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

”Isus mă cunoaște. Și Isus mă înțelege. Jelesc împreună cu toți cei care îmi jelesc copii și pe Tammy. Isus Hristos știe adevărul despre ce s-a întâmplat. Isus știe că nimeni nu a fost ucis în acest caz. Au loc morți accidentale. Au loc sinucideri. Au loc efecte adverse ale medicamentelor. (…) Am avut mulți vizitatori angelici care au comunicat cu mine, mi-au dat semne. Din aceste comunicări știu șigur că, în lumea spiritelor, copiii mei sunt fericiți și ocupați. Știu și din convorbirile mele cu prietena mea Tammy Daybell că este foarte fericită și ocupată”, a spus la proces Lori Vallow, citată de Associated Press.

Crimele lui Lori Vallow au fost ilustrate în documentarul Netflix ”Păcatele mamei noastre”.

Le Figaro scrie că Lori Vallow a fost crescută într-o familie mormonă, iar de-a lungul timpului convingerile sale religioase s-au radicalizat. În 2018, la o conferință reliogioasă din Utah, l-a cunoscut pe Chad Daybell, șeful unei secte mormone care se pregătea de sfârșitului lumii. S-au căsătorit în 2019 la câteva săptămâni după moartea copiilor lui Lori.

Citește și

Actorul Angus Cloud a murit la 25 de ani. Și-a îngropat tatăl cu o săptămână în urmă și avea idei suicidare

Prognoza pentru luna august: AMN anunță vreme capricioasă în toată țara

 Ion Cristoiu: PSD şi PNL au ajuns la putere nu ca să guverneze, ci ca să se bată. Va fi un dezastru