• O bunică a fost împușcată mortal și doi bărbați au fost răniți în urma unor focuri de armă într-o parcare din New Orleans.
  • Conform site-ului Fox8, incidentul a fost un „act de violență nesăbuită” , care a pornit de la o ceartă între două femei, a căror vârstă nu a fost dezvăluită.
  • Incidentul survine la o săptămână după ce 19 elevi și doi profesori au fost uciși la o școală primară din Texas.

O bunică a fost împușcată mortal și doi bărbați au fost răniți, marți, în urma unor focuri de armă într-o parcare din New Orleans, SUA.

Conform site-ului Fox8, care citează poliția din New Orleans, incidentul a fost un „act de violență nesăbuită”, care a pornit de la o ceartă între două femei, a căror vârstă nu a fost dezvăluită. Cearta, care a avut loc în parcare, a escaladat rapid, apoi au fost scoase armele și trase focuri, a mai precizat poliția.

Se presupune că femeia în vârstă împușcată este o victimă colaterală a incidentului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Martorii au declarat pentru Fox8 că s-au auzit între 5 și 12 focuri de armă. 

Poliția nu a dezvăluit vârsta femeii ucise și nici a celor doi bărbați răniți, ci a precizat doar că aceștia din urmă au suferit răni la umăr și la picior.

Anchetatorii încearcă să stabilească acum câți oameni au tras cu arma, identitatea lor și dacă erau elevi, prieteni sau rude ale absolvenților liceului.

Incidentul survine la o săptămână după ce 19 elevi și doi profesori au fost uciși la o școală primară din Texas.