• Ministrul Educaţiei Monica Anisie se apără în faţa Parlamentului: Măsurile luate au fost adecvate.
  • Mihaela Huncă (PSD): Anisie, un politruc neprofesionist la conducerea învăţământului.
  • Anisie: Nu pot fi acuzată de nepregătirea sistemului de educaţie pentru învăţământul online.

Replici acide din partea PSD la adresa Ministrului Educaţiei, în plenul Camerei Deputaţilor. Monica Anisie a fost acuzată de neprofesionalism la conducerea învățământului, în timp ce ea spune că deciziile pe care le-a luat au fost întotdeauna în concordanţă cu situaţia epidemiologică.

DEPUTAT PSD MIHAELA HUNCĂ:  „Circul şi haosul în învăţământul online îl resimt cu toţii, elevi, profesori şi părinţi. Doamna Anisie trăieşte în bula ei de la partid şi pe zi ce trece face şi mai mare haos în sistemul de învăţământ. În ultimele două luni am văzut cu toţii ce înseamnă ca un politruc neprofesionist să conducă învăţământul românesc.”

Ministrul Educaţiei s-a apărat în faţa atacurilor Opoziţiei şi susţine că nu poate fi acuzată pentru slaba pregătire a sistemului de educaţie.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

„Stimaţi parlamentari, în ceea ce priveşte continuarea procesului de educaţie, deciziile pe care le-am luat au fost întotdeauna în concordanţă cu situaţia epidemiologică.” spune Monica Anisie.

Ministrul Educaţiei Monica Anisie este audiată în plenul Camerei Deputaţilor, după ce PSD a depus o moţiune simplă împotriva sa.