• Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întrevedere cu premierul grec, Kyriakos Mitsotakis.
  • Şeful statului a fost întâmpinat de Mitsotakis, care era însoţit de câinele său de companie, Peanut, pe care l-a adoptat în 2021.
  • Iohannis efectuază o vizită de lucru în Grecia, vineri şi sâmbătă, ocazie cu care a avut întrevederi cu preşedintele Katerina Sakellaropoulou şi cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întrevedere cu premierul grec, Kyriakos Mitsotakis. Şeful statului a fost întâmpinat de Mitsotakis, care era însoţit de câinele său de companie, Peanut, pe care l-a adoptat în 2021.

Potrivit imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis a fostr întâmpinat de premierul grec, Kyriakos Mitsotakis. Oficialul grec era însoţit de un câine roşcat, de talie mică.

Numele câinelui este Peanut” şi este animalul de companie al prim-ministrului Mitsotakis.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Câinele a fost adoptat în 2021 de prim-ministrul elen cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Adăpost şi are acces peste tot în reşedinţă, apărând inclusiv în fotografiile oficiale de la primirile premierului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, efectuază o vizită de lucru în Grecia, la Atena, vineri şi sâmbătă, ocazie cu care a avut întrevederi cu preşedintele Katerina Sakellaropoulou şi cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis.

Vineri seara şi sâmbătă, şeful statului va participa şi la o reuniune de lucru, la nivel de lideri, a Partidului Popular European.