• Vladimir Putin s-a murdărit în timp ce a căzut pe mai multe scări la reședința sa oficială, susține o sursă.
  • Președintele rus, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost ajutat să ajungă pe o canapea de gărzile de corp, în timp ce medicii săi personali s-au grăbit să îl asiste.
  • În ciuda acestui presupus incident, Putin a putut participa și vorbi joi la o conferință a tinerilor oameni de știință la Moscova.

Vladimir Putin s-a murdărit în timp ce a căzut pe mai multe scări la reședința sa oficială, susține o sursă.
Președintele rus, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost ajutat să ajungă pe o canapea de gărzile de corp, în timp ce medicii săi personali s-au grăbit să îl asiste.

Această relatare este cea mai recentă de pe un canal rusesc de Telegram numit General SVR, care sugerează în mod regulat că Putin suferă de multiple probleme de sănătate care nu sunt dezvăluite de Kremlin. Presupusa căzătură a dus la vânătăi la nivelul coccisului, dar a evidențiat și probleme cauzate de cancerul tractului gastro-intestinal”, se afirmă.

Deși medicii au sosit în câteva momente, inițial nu au putut să-l examineze – deoarece acesta fusese dus de urgență la baie pentru a se curăța” după o reacție involuntară”. În ciuda acestui presupus incident, Putin a putut participa și vorbi joi la o conferință a tinerilor oameni de știință la Moscova. Potrivit relatării, Putin cobora scările când s-a împiedicat și a căzut pe spate, după care a căzut pe o parte și a alunecat pe câteva trepte.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au repezit în ajutorul lui Putin. Trei ofițeri de securitate l-au ajutat pe președinte să ajungă la cea mai apropiată canapea și au chemat medicii care sunt de serviciu la reședință.”

Canalul – care susține, fără a oferi dovezi, că are surse în anturajul lui Putin – a precizat că medicii au ajuns în câteva minute, dar nu l-au putut examina imediat pe președinte”. Acest lucru s-a datorat faptului că suferea de oncologie a tractului gastro-intestinal, în urma căreia se confruntă deja cu probleme grave de digestie” – iar căderea a provocat o reacție involuntară”.

Înainte de examinare, medicii l-au escortat pe președinte la baie și l-au ajutat să se curețe”. Raportul a precizat: După o examinare completă, a fost diagnosticată o vânătaie a coccisului și a țesuturilor moi”.

Nu a fost diagnosticat nimic critic, iar vânătaia a fost tratată cu analgezice. O anchetă urmează să fie efectuată pentru a afla ce a provocat căzătura”. El poartă încălțăminte specială, chiar și acasă, cu strat antiderapant, iar scările din locuință sunt considerate sigure”. După cum se pare, toate precauțiile sunt lipsite de sens atunci când sunt în joc nervii.”

La începutul acestei luni, canalul a afirmat că starea de sănătate a lui Putin pe fondul unui stres constant, provoacă din ce în ce mai multă îngrijorare medicilor și rudelor sale”. Acesta a afirmat că din cauza cancerului, Putin are probleme digestive grave și a ținut o dietă strictă în ultimele luni”.

El suferă, de asemenea, accese de tuse, amețeli, tulburări de somn, dureri abdominale și greață constantă”, precum și manifestarea simptomelor bolii Parkinson și a tulburării schizoafective”. Acesta a susținut: Putin ia medicamente tot timpul, iar pregătirea președintelui pentru o manifestare publică devine din ce în ce mai dificilă. La aceasta se adaugă riscurile sporite în ceea ce privește securitatea personală din cauza eșecurilor războiului său din Ucraina. Întregul complex de probleme l-a determinat pe președinte să ia decizia, după Anul Nou, de a trece la modul de autoizolare” și de a petrece cea mai mare parte a timpului într-una dintre reședințele sale oficiale dotată cu un așa-numit buncăr”.”

Canalul a susținut că situația de pe front este de așa natură încât, având în vedere tendințele actuale, trupele rusești vor fi obligate să părăsească toate teritoriile ocupate ale Ucrainei până în vara anului viitor”, cu excepția Crimeei. Investigații separate ale presei au dezvăluit că Putin este înconjurat de o echipă de medici, inclusiv de un specialist în cancer, atunci când călătorește.