• Ion Cristoiu: Ciucă pus interimar nu are niciun chef, pentru că nu va mai fi plin, era să zic și-a băgat picioarele.
  • Ion Cristoiu: Este cea mai proastă coaliție de guvernare din istoria României postdecembriste.
  • Ion Cristoiu: Locul 3, domnul George Simion, copreședintele AUR, pentru performanța de la alegeri, dar eu l-aș pune chiar pentru locul 1 pentru felul în care administrează victoria

În topul săptămânii realizat de Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de Patriahul Daniel, iar locul 5 de prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan.

Locul 5 – Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL

Ion Cristoiu: „Locul 5 este prietenul nostru, al tuturor jurnaliștilor, Rareș Bogdan, care, dacă ați observat când a fost numit domnul Ciucă interimar, părea președintele PNL. Numai el era în prim-plan, vorbea, se ducea.”

Locul 4 – Ludovic Orban, președintele PNL

Ion Cristoiu: „Ludovic Orban, președintele PNL și-a depus mandatul de premier. O totală iresponsabilitate și rămân surprins că responsabilul care e Klaus Iohannis i-a aprobat-o. Nu putea să i-o respingă, măcar de ochii lumii? Eu spun că din punct de vedere constituțional și patriotic președintele trebuia să spună măcar nu sunt de acord.”

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

„A lăsat totuși țara, noi suntem în plin război, e pandemie. Uitați-vă la nemți! Ciucă pus interimar nu are niciun chef, pentru că nu va mai fi plin, era să zic și-a băgat picioarele. După asta, miniștrii. Niciunul din ei nu mai face nimic. Tătaru, ați mai auzit de Nelu Tătaru?”

Locul 3 – George Simion, copreședinte AUR

Ion Cristoiu: „Locul 3, domnul George Simion, copreședintele AUR, pentru performanța de la alegeri, dar eu l-aș pune chiar pentru locul 1 pentru felul în care administrează victoria. Foarte bun. Nu a căzut în nicio capcană. Nu a venit și nu a zis noi vrem aia, aia. A zis noi intrăm în opoziție și a crescut, probabil au 13-14% fără diaspora pentru că în această perioadă au fost radicali în continuare.”

„A spus că îl suspendă pe președinte, a fost singurul care în perioada asta nu a bătut câmpii. În cazul arbitrului a luat apărarea și toți românii au fost de acord că nu era rasism. Fără să fi fost politician înainte, a știut să administreze victoria. Știți cât de greu e să administrezi o victorie la un partid ca ăsta? Până acum a arătat că este foarte bun om politic.”

Locul 2 – Alexandru Rafila, deputat PSD

Ion Cristoiu: „Locul 2 este domnul Alexandru Rafila, care până mai ieri era deputat PSD și acum a fost propus premier. La un moment dat era prezent și el pe toate orbitoarele. Acum totuși e o mare performanță măcar nominalizat ca premier și cred că a adus multe voturi PSD pentru că a adus imaginea tehnocratului, pandemie. Cotroceniul nu a avut ce face, l-a invitat.”

Locul 1 – Patriarhul Daniel

Ion Cristoiu: „Locul 1 este Patriarhul Daniel. La țară se spune un lucru: Dumnezeu nu bate cu ciomagul, da dar nu se spune că bate cu votul. O mai mare profeție de îndeplinit… A zis că regimul s-a prăbușit.

Gata, poate să pună ei pe cine vor, pe Orban, s-a terminat. Dacă luau 40% ne lua dracu… să mă ierte Patriarhul. Este cea mai proastă coaliție de guvernare din istoria României postdecembriste. Cu UDMR, cu ăla, cu ăla. Nu merge.”