• Conducerea militară numită de Khamenei și-a reînnoit, de asemenea, loialitatea.
  • Folosirea termenului dușmani” este unul dintre preferatele liderului suprem Ali Khamenei pentru a se referi la Statele Unite, Israel, aliații SUA din regiune și din Europa.
  • În declarație se mai susține că, în timpul recentelor demonstrații din Iran, principala strategie a fost de a duce un război mediatic și cognitiv pentru a-i influența pe tinerii iranieni”.

Ierarhia militară a Republicii Islamice a amenințat din nou Statele Unite și Israelul, afirmând că va răspunde ferm” la orice atac.

Statul Major General al Forțelor Armate a emis miercuri o declarație în care susține că inamicii” au pus la cale diferite comploturi militare, economice și politice împotriva Republicii Islamice în ultimele patru decenii.

Folosirea termenului dușmani” este unul dintre preferatele liderului suprem Ali Khamenei pentru a se referi la Statele Unite, Israel, aliații SUA din regiune și din Europa.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL

În declarație se mai susține că, în timpul recentelor demonstrații din Iran, principala strategie a fost de a duce un război mediatic și cognitiv pentru a-i influența pe tinerii iranieni în cazul unui atac”.

Urmând exemplul lui Khamenei, oficialii iranieni susțin că protestele antiguvernamentale în curs de desfășurare în Iran – declanșate de moartea în arest a lui Mahsa Amini, în vârstă de 22 de ani – sunt instigate de inamici străini.

Forțele armate iraniene nu vor permite dușmanilor să submineze securitatea poporului și a țării și vor continua să monitorizeze îndeaproape mișcările sinistre ale dușmanilor, în special ale SUA și Israelului”, se arată în declarație. Conducerea militară numită de Khamenei și-a reînnoit, de asemenea, loialitatea față de acesta.