• Kate a vorbit despre oamenii care au ajutat-o în activitatea sa din ultimii ani.
  • Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost însoțită de soțul ei, William, Prinț de Wales, la eveniment.
  • Vreau să vă mulțumesc din toată inima multora dintre voi, cei din această sală, pentru munca voastră continuă în acest domeniu”, a spus ea.

Kate Middleton a apărut în costum roșu aprins pentru un eveniment de lansare a unei campanii de pre-campanii, găzduit de The Royal Foundation Centre for Early Childhood, la BAFTA, luni, la data de 30 ianuarie, în Londra, Anglia.

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost însoțită de soțul ei, William, Prinț de Wales, pentru evenimentul care a fost primul pas în prezentarea celei mai noi inițiative a ei, numită Shaping Us.

Campania este în mod fundamental despre a atrage atenția asupra importanței critice a copilăriei timpurii și a modului în care aceasta îi modelează pe adulții care devenim”, a împărtășit Kate în discursul său de la eveniment. De aceea, este esențial nu doar să înțelegem importanța unică a primilor noștri ani, ci să știm ce putem face cu toții pentru a contribui la creșterea viitoarelor generații de adulți fericiți și sănătoși.”

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?

Ea a continuat: Cei care sunt implicați în creșterea copiilor în prezent au nevoie de cele mai bune informații și de sprijin pentru a contribui la îndeplinirea acestei misiuni – iar această campanie își propune să ajute și la acest lucru”, a continuat ea.

Kate a vorbit, de asemenea, despre oamenii care au ajutat-o în activitatea sa din ultimii ani. Vreau să vă mulțumesc din toată inima multora dintre voi, cei din această sală, pentru munca voastră continuă în acest domeniu”, a spus ea.

Vă mulțumesc pentru anii de dedicare și pentru determinarea voastră de nezdruncinat de a apăra și de a îmbunătăți viața celor mai tineri membri ai societății noastre.”

Kate a concluzionat: Și le mulțumesc, de asemenea, multora dintre cei prezenți în această seară în această sală, pentru sprijinul personal pe care mi l-ați acordat, ajutându-mă să îmi dezvolt gândirea și activitatea pe această temă de-a lungul anilor. După cum știți cu toții, prin construirea unei lumi care să îi sprijine și să îi hrănească pe copii și pe cei care au grijă de ei, putem face o diferență uriașă pentru generațiile viitoare.”