• KFC şi-a cerut scuze după ce a trimis un mesaj promoţional pe aplicaţia sa din Germania care face referire la Noaptea de Cristal (Kristallnacht), organizată de nazişti în 1938.
  • Gigantul american al puiului prăjit a trimis miercuri această notificare către utilizatorii aplicaţiei sale din Germania, atrăgându-şi o ploaie de critici.
  • Noaptea de Cristal a fost un vast pogrom comis în Germania nazistă împotriva evreilor în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 1938.

Ziua comemorării nopţii pogromului nazist – Răsfăţaţi-vă cu mai multă brânză fragedă cu pui crocant”: KFC şi-a cerut scuze după ce a trimis un mesaj promoţional pe aplicaţia sa din Germania care face referire la Noaptea de Cristal (Kristallnacht), organizată de nazişti în 1938, potrivit news 24.

Gigantul american al puiului prăjit a trimis miercuri această notificare către utilizatorii aplicaţiei sale din Germania, atrăgându-şi o ploaie de critici. Ulterior, KFC a trimis un nou mesaj în care spune că a fost vorba de o eroare” .

În urma unei erori în sistemul nostru, am trimis un mesaj incorect şi nepotrivit prin intermediul aplicaţiei noastre” , a explicat KFC. Ne pare rău, ne vom revizui imediat procedurile interne pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla” , a anunţat gigantul american.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI

Noaptea de Cristal a fost un vast pogrom comis în Germania nazistă împotriva evreilor în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 1938.

Sute de sinagogi şi lăcaşuri de cult au fost incendiate şi mii de magazine deţinute de evrei au fost jefuite de către SA şi SS naziste. Aproximativ o sută de evrei au fost ucişi.