• Liderul a fost văzut tamponându-și ochii cu o batistă.
  • El a recunoscut că țara sa se confruntă cu o serie de „sarcini sociale pe care mamele din Coreea ar trebui să le abordeze”.
  • „Prevenirea scăderii natalității și îngrijirea bună a copiilor sunt responsabilitățile noastre”, a spus Kim Jong-un.

Kim Jong-un a izbucnit în lacrimi în fața a mii de „mame” nord-coreene, în timp ce le implora să aibă mai mulți copii și să oprească scăderea natalității în țara comunistă. Liderul nord-coreean a fost văzut tamponându-și ochii cu o batistă într-o cerere adresată femeilor adunate duminică la o întâlnire națională a mamelor de la Phenian, scrie The Independent.

Adresându-se audienței cu „Dragi mame”, el le-a spus: „Prevenirea scăderii natalității și îngrijirea bună a copiilor sunt responsabilitățile noastre pe care trebuie să le gestionăm, în timp ce lucrăm cu mamele”.

„Aceste sarcini includ creșterea copiilor lor, astfel încât ei să ducă cu fermitate revoluția noastră, eliminarea practicilor nesocialiste în creștere recentă, promovarea armoniei familiei și unității sociale, stabilirea unui mod solid de viață culturală și morală, realizarea virtuților comuniste și trăsăturile de a ne ajuta și de a conduce reciproc înainte prevalează asupra societății noastre, oprind scăderea natalității și având grijă de copii și educându-i eficient. Acestea aparțin responsabilităților noastre de familie comune, de care trebuie să ne ocupăm dând mâna cu mamele noastre”, a spus Kim Jong-un.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și