Kit misterios de ucis vampiri, scos la licitație

VAMPIR - KIT

Misiunea de ucidere a unui vampir era extrem de serioasă și pentru a reuși erau sugerate anumite metode și obiecte.

O trusă de omorât vampiri deținută cândva de un aristocrat britanic a fost vândută la licitație la un preț de șase ori mai mare decât cel estimat, potrivit CNN.

Kit-ul de la sfârșitul secolului al XIX-lea, care a fost vândută pentru 15.736,49 doalri, a aparținut lordului William Malcolm Hailey (1872-1969), un omolog britanic.

Fie din teamă, fie din fascinație, este interesant de știut că un membru al celui mai înalt ordin social aristocratic, un om cu un loc în Camera Lorzilor, a achiziționat acest obiect” , spune managerul firmei care vinde cutia spune. Ne amintește că mitul vampirilor afectează oameni din toate categoriile sociale”.
Trusa de vânătoare include toate instrumentele necesare pentru a ucide un sugător de sânge.

Cutia ciudată vine cu o serie de instrumente despre care se crede că sunt eficiente în evitarea răului, inclusiv sticle goale de poțiune, o fiolă de dinți de rechini, o Biblie și un pistol.

foto: hepta

Poveștile despre vampiri au rezistat în cultura populară sute de ani

Sarcina de a omorî un vampir era extrem de serioasă, iar relatările istorice sugerau indicau nevoia unor metode și instrumente specifice„, a declarat Hanson. Se spunea că obiectele cu semnificație religioasă, cum ar fi crucifixele și Bibliile, respingeau acești monștri, de unde și prezența lor în trusă.”

Obiectul straniu și bizar a atras ofertanți din întreaga lume, inclusiv din Franța, Statele Unite și Canada. Un ofertant anonim din Marea Britanie a câștigat.

Nu este clar dacă peroana care a cumpărat kit-ul îl va folosi. Dar Hansons Auctioneers spune: Credința în vampiri, o creatură strigoi despre care se spune că are nevoie de sânge uman pentru a supraviețui, datează de sute de ani și persistă și astăzi în unele părți ale lumii.”

Exit mobile version