• Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Este alegerea domniei sale dacă va continua stabilitatea oferită de PSD guvernării sau va arunca țara în haos” .
  • Iohannis: „Câteodată, unii politicieni merg la televizor și îi ia gura pe dinainte”.
  • Iohannis spune că va lua o hotărâre când Coaliția va vrea o schimbare de Guvern.

În politică nu este loc de ranchiună și dușmanul de ieri devine aliatul de astăzi. Ți-au demonstrat-o PSD și PNL când au bătut palma, în interesul României”. Și de un an de zile, România merge cu frâna de mână trasă de împunsăturile dintre PSD și PNL.

Acum, însă, Iohannis s-a mai domolit. Spune despre unii politicieni că … îl mai ia gura pe dinainte.

„Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat? Este incredibil unde s-a ajuns cu PSD-ul asta. Câteodată, unii politicieni merg la televizor și îi ia gura pe dinainte, ca să zic așa. Trebuie să avem puterea interioară să trecem, cu mai multă sau mai puțin lejeritate, peste anumite declarații mărunte și să vedem care este în realitate interesul României.” a declarat Klaus Ioahannis, preşedintele României.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Și tot în interesul nostru, al tău și al meu, va fi atunci când Klaus Iohannis va desemna „guvernul lui” . Urmează rotativa care ar trebui să-l aducă la Palatul Victoria pe Marcel Ciolacu. Președintele spune că va lua cea mai bună decizie, la momentul respectiv. Ciolacu aruncă pisica în curtea lui Iohannis. Președintele decide dacă aruncă țara în haos sau o tine în stabilitate.

Atunci când coaliția va decide să facă o schimbare de guvern în conformitate cu Constituția, voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România.” , spune președintele României.

Am văzut ce s-a întâmplat când am avut o coaliție a unui Guvern de drepta, care confrunda Guvernul de coalitie cu Guvernul României. Asta am spus mereu. Nominalizarea premierului este atributul președintelui. Prin urmare, este alegerea domniei sale dacă va continua stabilitatea oferită de PSD actului de guvernare sau să arunce țara în haos” . , a răspuns Marcel Ciolacu.

Rotativa bagă zâzanie și în PNL. Iohannis i-a trasat dispoziție lui Nicolae Ciucă să rezolve problema
plagiatului lui Bode, înainte de rocadă. Premierul este complet de acord! Și ministrul Bode spune că se va lua o decizie, dar îi îndeamnă pe colegi să nu dea satisfacție minciunii.

Este adevărat că acolo sunt probleme. Mă aștept ca, cel târziu, până la rocadă să se ia o decizie clară în acest sens. , spune Klaus Iohannis.

Este o afirmație corectă și firească. Analizăm astfel încât până la rocadă să putem să luăm decizia. ” , declară Nicoale Ciucă.

Lucian Bode, ministrul internelor: „PNL fiţi convinşi că va lua o decizie, împreună cu mine, în acest caz, astfel încât să nu afectăm sub nicio formă nici imaginea PNL, nici parcursul PNL, dar, în opinia mea, nici să dăm satisfacţie minciunii, dezinformării. ”

Până acum, ministrul Internelor nu a lăsat de înţeles că ar lua în calcul demisia.